cubanomh Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Witam Producent przyczepki podłodziowej zalecił w razie trzymania łódki na przyczepie (przez dłuższy okres) odciążenie jej podpórkami. Co stosujecie - jakieś zwykłe kobyłki? Możecie polecić jakieś sprawdzone które wygodnie można regulować?Czy takie się nadają? (znalezione na necie) łodka 370cm, ok 150 kg z silnikiem i pierdołami Edytowane 10 Lutego 2020 przez cubanomh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszkosciukiewicz Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 ja zamówiłem 4 metrową bo chciałem jak najmniejszą ze względu na garaż a łódka ma 370 cm więc akurat i kosztowała 4350 , o stówę drożej jest większa. W porównaniu do wykonania innych naprawdę długo się człowiek nie zastanawia. Jutro wrzucę foty. Jechałem 620 km po nią ;-)Cena przystepna jak za dobra jakosc wykonania Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cubanomh Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tak oto wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cubanomh Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) regulowany kąt nachylenia płoz, regulowane położenie wózka względem ramy, regulowane nachylenie tablicy rejestracyjnej w przypadku jakiegoś progu; światła ledowe, brak tylnej belki do ściągania - wygodniejsze, trap centralny + po bokach . Właśnie poczytałem o tym zaczepie ALKO i zastanawiam się czy jest on kompatybilny z tym dyszlem Edytowane 13 Lutego 2020 przez cubanomh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) I to jest to , teraz tylko zostaje regulacja do łódki , i nauka wodowania jeśli chodzi o mnie , starą łódkę targałem w łapach z przyczepy towarowej , nowej się nie da 100 kg wagi . Nowa będzie miała wózeczek na starość będzie lżej Edytowane 13 Lutego 2020 przez pawlo29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 regulowany kąt nachylenia płoz, regulowane położenie wózka względem ramy, regulowane nachylenie tablicy rejestracyjnej w przypadku jakiegoś progu; światła ledowe, brak tylnej belki do ściągania - wygodniejsze, trap centralny + po bokach . Właśnie poczytałem o tym zaczepie ALKO i zastanawiam się czy jest on kompatybilny z tym dyszlemGraty ,niech "plynie" po drodze Napisz o jakim zaczepie AL-KO myślisz, co chcesz do czego to Ci powiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Świetnie to wygląda.Suski ewoluuje widzę kilka fajnych zmian względem starych konstrukcji.Gratuluję super przyczepy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Moze i ewoluuje ale profile to cieniusieńkie stosują , mogliby tak nie oszczędzać na materiale. Zeby nie bylo to sam czekam na taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 zmienisz zdanie jak zobaczysz na żywo.To kawał przyczepy.Moja łódka wigry 355 wygląda na przyczepie.....skromniutko.Wrażenie robi jakby łódka 3x większa mogła jeździć.Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Gdybym nie widzial to bym nie pisal , ile te profile maja grubosci 1mm , cieniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Gdybym nie widzial to bym nie pisal , ile te profile maja grubosci 1mm , cieniutkoDokładnie ponad 2mm więc słabo patrzyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Na obecną chwilę za takie pieniądze i tak wyposażoną nie widziałem a przed zamówieniem sporo szukałem , nawet niemieckie jak zobaczysz takie profile stosują , ale cena 2 x większa . Super jest rozwiązanie że nie ma zdejmowanych świateł kto często je ściąga to wie o czy piszę , ubłocone po jeżdzie ściągać to żadna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Dokładnie ponad 2mm więc słabo patrzyłeś...Zweryfikuje spokojnie, mam nadzieje ze sie mylę i bedzie te 2mm bo sam na swoja czekam juz od początku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 To tak jak ja od początku stycznia , moją mają w piątek zacząć montować ponoć na wtorek ma być , jakąś niebieską składali , moja ma być czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 To jest ocynk i malowanie proszkowe czy tylko malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ocynk + malowanie, możesz zamówić tylko w ocynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 To i to raz zrobić porządnie żeby na lata było . Jak zawożą na ocynk i do malowania to dwa tygodnie czekają na odbiór , za to klijęt ma na lata spokuj i nie lata z pędzelkiem i nie robi poprawek, wypytałem się co i jak . Mam Ich 3 przyczepy i są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cubanomh
Witam
Producent przyczepki podłodziowej zalecił w razie trzymania łódki na przyczepie (przez dłuższy okres) odciążenie jej podpórkami. Co stosujecie - jakieś zwykłe kobyłki? Możecie polecić jakieś sprawdzone które wygodnie można regulować?
Czy takie się nadają? (znalezione na necie)
łodka 370cm, ok 150 kg z silnikiem i pierdołami

Edytowane przez cubanomhOdnośnik do komentarza
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi