admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Widzieliście (żródło TT)? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 cześć szperalem na TT ale jakoś nie znalazlem, mozesz wkleić link? JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jurku,Tutaj http://www.tackletour.net/T3Forum/viewtopic.php?t=14324 PodzrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 O żesz ty... orzesku... Pikny jest i teraz wyglada jak z jednej linni curado czy citica. piekny nie ma co. i plyciutką szpulke... ale i tak nie zmienie zdania co do zabawki do kijka na bolki <_< choć taki metanium mg niezly by byl do ... <_< <_< <_< może lepiej juz przestane kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 O żesz ty... orzesku... Pikny jest i teraz wyglada jak z jednej linni curado czy citica. piekny nie ma co. i plyciutką szpulke... ale i tak nie zmienie zdania co do zabawki do kijka na bolki <_< choć taki metanium mg niezly by byl do ... <_< <_< <_< może lepiej juz przestane kombinowac Nie kombinuj, nie kombinuj wybrałeś super, a najlepiej drogi kolego idź już spać Mnie osobiście nowe metanium też się podoba. Przypadło mi do gustu jego duże przełożenie 7:1. Przy okazji interesuje mnie czy shimano wymyśliło coś w wyższym segmencie np. nową wersję antaresa AR. Przyznam szczerze, że w coś takiego bym wszedł. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @remas problem w tym, że jeśli wymyslili cos nowego w segmentocie antków to... znowu moge mieć zagwostkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 a kiedy można się spodziewać oficjalnych nowości shimano na 2007 rok ? ten matanium MG jest bardzo ładny (poza korbką), pewnie nie będzie dawał spać po nocach niektórym maniakom (w pozytywnym znaczeniu)ruchomej szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 blacharz@ to nie jest dokładnie tak. W Japoni nowy rok zwany (O-Sh?gatsu) jest najważniejszym świętem. Ale jest to święto kalendarzowe i obchodzi się go tam 1-3 stycznia. Kartki świąteczne poczta dostarcza dopiero 1 stycznia! To tradycja.Natomiast rok podatkowy rozpoczyna się 1 kwietnia i jest podzielony na 2 półrocza.Więc należy przypuszczać, że Metanium MG7 będzie dostępne w japońskich sklepach 2 kwietnia w poniedziałek.W prasie czy internecie są to dopiero takie pierwiosnki informacji.Natomiast już niebwem na przedwiośniu należy spodziewać się promocji na modele multików z poprzedniego roku podatkowego bo oni lubią wyczyścić magazyny przed kwietniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tak na prawdę wszystko będzie wiadome po Osaka Show 2007. Generalnie wszyscy przygotowują się na tą wystawę. Później jeszcze jest Yokohama Show, która jest powtórką tej pierwszej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Masz rację Remku. Ja odpowiedziałem na pytanie czysto handlowo natomiast blacharz@ pytał o to kiedy będzie prezentacja kołowrotka. A sama prezentacja będzie na Osaka Show 2007. Nieścisłość wynikła z mojej winy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Andrzeju,Nic się nie stało Ja na to święto czekam bo chciałem coś sobie kupić pod bolenia ale nie wiem czy nie będzie czegoś nowszego - fajniejszego - zakupy wstrzymane PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi