Wędkarz87 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kołowrotek jest z 2002 roku,więc teoretycznie powinna być jeszcze do dostania oryginalna z Shimano Japan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kołowrotek jest z 2002 roku,więc teoretycznie powinna być jeszcze do dostania oryginalna z Shimano Japan... Nie, bez jaj nie będe sprowadzał nakrętki z japonii U Mefisto też nie zamówie bo poprostu nie zdąże.Ale dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pisząc to miałem na myśli właśnie Mefisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 W sobote wyjeżdżam a kręciołek ze mną tak że poprostu nie zdąże.Zaraz ide na miasto może coś znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Może by w jakim śrustexie dobrał coś takiego albo w sklepie modelarskim.Prawdopodobnie będzie skok gwintu 1 czyli drobnozwojowy.Jakbyś tej wielkości kupił nakrętkę to można jeszcze przegwintować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A dacie mi jakieś wskazówki gdzie taka nakrętka może być Ewentualnie z czego można by taką wykręcić. dlatego ja mam skrzyneczke z srubokretami zegarmistrzowskimi lupa, latarka i innymi badziewiami + srubkami do okularow, roznymi teleskopami do zegarkow etc - jakbys byl w dublinie na 99,9% bym cos znalazl. tutaj w niektorych sklepach mozna kupic rozne takie zestawy nakretek firmy rolson ps sprobuj moze w jakims elektronicznym? (srubki i nakretki do mocowania scalakow do radiatorow?/gielda elektroniczna?http://www.optykon.pl/hurtownia/sruby-nakretki-c-9_43.html ?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jednak nie jest tak łatwo zdobyć tą nakrętke A jak już coś mają to zaczynają się od 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 panowie moj gtrb chodzi jak nowy rzadnych trzaskow czy innych zlych odglosow 9coprawa uzywany sporadycznie przez 2 wypady, ale wczesniej dawal znac co kilka obrotow korbka). Za to zmajstorwalem co innego chyba przy montarzu rozwalilem te :sagery: co trzymaja pokretla od tylnego hamulca i mi wszystko sie rozwalilo na poklad w lodce (bo jak wyjalem z pudelka to pyk sie rozlecialo) - sprobujcie znalezc na pokladzie lodki (smieci trawy i inne zielsko na dnie te male piny i sprezynki od tyrkotek w pokretlach hamulca - mi sie udalo, ale trwalo to z pol godziny? ma ktos moze takie czesci? 10895 oraz 8796 na schemacie mi sie wydaje. ew np podobny kolowrotek uszkodzony? olalem jedna czesc i grzechotke /(byly powyginane a nie daja nic do funkcjonalnosci) i udalo mi sie zlozyc kolowrotek do kupy i nawet sie nie rozpadl w kilka godzin lowienia wiec chyba bedzie dzialal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 WitamLekki problem:Coś jakby lekko stukało gdy szpula dochodzi w dół (wiadomo szpula chodzi góra <---> dół..to się dzieje gdy jest na dole)stuczek delikatny jest tylko pod obciążeniem (na sucho tego nie ma) i to dzieje się tylko przy wolnym prowadzeniu.......Przy ekspresie wszystko jest ok... Co sądzicie?Coś groźnego czy olać system i łowić dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 WitamLekki problem:Coś jakby lekko stukało gdy szpula dochodzi w dół (wiadomo szpula chodzi góra <---> dół..to się dzieje gdy jest na dole)stuczek delikatny jest tylko pod obciążeniem (na sucho tego nie ma) i to dzieje się tylko przy wolnym prowadzeniu.......Przy ekspresie wszystko jest ok... Co sądzicie?Coś groźnego czy olać system i łowić dalej?? rozbierales go kiedys? bo jesli tak to moze (chyba?) jak ja zlozyles ten slizgacz na odwrot? jak masz przedni hamulec to bym rozebral dla spokoju. z tylnym masa zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie,nie ja nie rozbieram młynków bo by im to na dobre nie wyszło.... Sprawę już mi wyjaśnił @zorro dziękipozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 I co było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi