Czechofil Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Ja na to łowilem w zeszłym tygodniu. Pracuje ok ale brań nie milem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Na chińczyka łowiłeś? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jedynie proby przy brzegu robilem .Aktualnie chodze z kijem do 70g Pracuje ladnie aczkolwiek przyjdzie na niego pora .jak przerzuce sie na mocniejszybsprzetJak dla mnie jest ogromny prawie 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Na chińczyka łowiłeś? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Tak tego z Ali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Gume mozna wymienic jest na wkretce w zestawie jest druga zapasowa .Mozna zamiast niej zalozyc pig shada Duzego shad teeza lub jakies dwuogonowce jak w oryginale . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Jakiś update w temacie? Ktoś już robi takie zabawki u nas w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Jakiś update w temacie? Ktoś już robi takie zabawki u nas w PL ? Wiem że na fb robi to Zsrooster.Tylko on to chyba nazywa prosiak coś takiego, z tego co się dowiadywałem to on zachwala że lepsza konstrukcja od Miuras. Koszt to 150 zł. + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wiem że na fb robi to Zsrooster.Tylko on to chyba nazywa prosiak coś takiego, z tego co się dowiadywałem to on zachwala że lepsza konstrukcja od Miuras. Koszt to 150 zł. + Dzięki, czyli pozostaje chińczyk z ali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Dzięki, czyli pozostaje chińczyk z ali...Ja właśnie dorwałem chinola i na dniach ruszam nad wodę. Ciekaw jestem czy będzie to jakoś pracować Edytowane 13 Października 2020 przez DamianFishing96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Ja właśnie dorwałem chinola i na dniach ruszam nad wodę. Ciekaw jestem czy będzie to jakoś pracowaćIle płaciłeś za chińczyka? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Ile płaciłeś za chińczyka? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu TapatalkaTutaj na forum dorwałem, ale w na aliexpress w granicach 60-70 zł się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolnicke Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Takie cuś sobie tworzę. Korpus z żywicy, sierść - veniard buck tail. Według mnie duze lepiej sprawdza się z "rabbit zonkerem" z dodatkowym hakiem zamiast gumy Bardzo czasochłonne. Ukręcenie jednej zajmuje mi jakieś 4 godziny na gotowo. Filmik z pracą; https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=x1ttoagKp1k Sorry za jakość, kręcone na szybko telefonem. Wysłane z mojego YAL-L41 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Mam oryginalne od miurasa prosto z pod jego reki, mam chinczyka i mam te ze strike pro. Oryginal od niego to wogole jak dla mnie inna jakosc i klasa. Te ze strike pro wygladaja jak podrobki zreszta materualu jesy duzo mniej itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mam oryginalne od miurasa prosto z pod jego reki, mam chinczyka i mam te ze strike pro. Oryginal od niego to wogole jak dla mnie inna jakosc i klasa.Te ze strike pro wygladaja jak podrobki zreszta materualu jesy duzo mniej itd.Bo te ze Strike pro też są z chin tylko z sąsiedniej fabryki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 No strike pro i alli bardzo podobna jakosc. Od Mauricego to wogole inne wykonanie i inna jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Hej Poniżej filmik z akcją moich wypieków :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Hej Poniżej filmik z akcją moich wypieków :-) https://youtu.be/L8mFxD-W6HcZrobisz coś dla kolegi z forum? [emoji6] Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 @kmr1 zima długa nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Mojej roboty trzysegmentowe sierściuchy :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Fajne, ile ważą? Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Na sucho 95g a po zamoczeniu jakieś 120-130g Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez szczuply_maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Odświeżę temat.Jak po testach?Ktoś ma na zbyciu własny wyrób a'la MM aby wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Sebson (MS Lures) zrobił ładną kopię MM. Jest w wątku lurebuilderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Kręcę dalej :-) ale ciężko o dobry materiał, bo brakuje dostępności wszystkich kolorów Bucktail Large w Polsce. Medium są moim zdaniem takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolnicke Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 A tak prezentuje sie moja 3-segmentowa. Mozna dopiąć kazdego rodzaju gumowy ogon, ale według mnie duzo lepiej działa podwójny rabbit zonker Wysłane z mojego YAL-L41 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi