szczuply_maciek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Fajny pomysł z tym dopałem z zonkera. Muszę spróbować. Dociążasz go jakoś czy tylko robisz coś w rodzaju streamera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 To i ja się pochwalę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolnicke Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dociazam tylko korpus pierwszego segmentu. Ogon niema obciazenia Wysłane z mojego YAL-L41 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Tak przy okazji, gdzie nataniej kupić duże miurasy w PL i zagranicą nie od Strike Pro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Przynętami jesienna .Kto tworzy obecnie takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Szukałem - nie znalazłem - zapłaciłem 169 -czeka na testy . Może w sobotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Grubo, Tomuś. Ale dasz znać co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 (edytowane) Dam znać . Wyjazd niestety nie wypalił . Przyszły weekend będzie pływała Ale będzie się musiała czasem w wodzie podzielić z le swimbaitami Bireckiego . Ach te to wyglądają przepięknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Października 2022 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 przepraszam Panowie ale mam głupie albo i nie ale pytanie mam czy na te stworki MM siadają też sandacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Niestety, nie umiem wkleic innych zdjec, sa za duze Tylko to zdjecie , plik,udalo mi sie wkleic. Szkoda, mam troche innych moich myszyTa przeznaczona jest na pazdziernik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) Zainstaluj sobie Tapatalk i wrzucisz bez problemu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak i gdzie Ja w tym temacie, to ciemniak jestem Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Sklep play na telefonie lub AppStore na iPhone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Może teraz się uda Gesendet von meinem CLT-L09 mit Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 "Niestety, nie umiem wkleic innych zdjec, sa za duze Tylko to zdjecie , plik,udalo mi sie wkleic. Szkoda, mam troche innych moich myszyTa przeznaczona jest na pazdziernik". IMG_20230403_193611.jpgZdjęcie z ośmioma gwiazdkami i dopisem "na październik" ewidentnej narusza regulamin wiec lepiej niech zniknie zanim dostaniesz ostrzeżenie. Polityka chyba nie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 A robisz większe?taką bym przytulił: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zdjęcie z ośmioma gwiazdkami i dopisem "na październik" ewidentnej narusza regulamin wiec lepiej niech zniknie zanim dostaniesz ostrzeżenie. Polityka chyba nie na tym forum.Niestety mylisz się, co udowadnia logo naszego forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 A robisz większe?taką bym przytulił: mm2.jpgMyslalem o tym, narazie nie zrobilem Ale kto wie, moze ukrece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 A te ukrecone już to jakiej długości? I czy w ogóle jest opcja zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 A te ukrecone już to jakiej długości? I czy w ogóle jest opcja zakupu?Dlugosc wlosow to ca 10,12cm Zalezy jaki bucktail dostanieszNie dlugosc,a srednica korpusu robi wage i wielkosc (tak mysle)Ja robilem na srednicy 16mm, i waga z guma jest ok. 50, 60gA juz korpus ca 23, 25mm, to juz waga z guma do 100gKrecilem jeszcze na srednicy 10,12mmWrzuce pozniej zdjecia, to bedzie porownanieA co do sprzedazy, to na razie nieCzas ,koszty materialu, nie wiem jak bym mial to wycenicJa dokladam jeszcze czasami grzechotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Na woblerze też prubowalem Gesendet von meinem CLT-L09 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Wyglądają super. Połamania. Na rybie:-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Taka sobie ukrecilemNie wiem jak przekrecic zdjecia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi