gacopyrz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witajcie ! Dzisiaj się zarejestrowałem, bo jerkbait.pl bardzo mi się podoba. Z wędkarskim pozdrowieniem,(Oby do wiosny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witaj gacopyrz! Miłego korzystania z forum i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 farti Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witay !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witaj Dobrze trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witajcie ! Dzisiaj się zarejestrowałem, bo jerkbait.pl bardzo mi się podoba. Z wędkarskim pozdrowieniem,(Oby do wiosny) Cześć,Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolony. Życzę przyjemności w wymianie doświadczeń. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dart Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Cześć wszystkim,ja też się postanowiłem zarejestrować. Czytam was od dawna jak i inne strony o castingu (jestem miłośnikiem tej metody). Jesteście dla mnie liderem rynku. Gratulacje! pozdrówka dla wszystichdart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 @gacopyrz@dart I ja witam. Dzieki za miłe słowa w takich sytuacjach zawsze odpowiadam że to forum tworzymy wszyscy - i jakie je stworzymy, takie bedzie. Dlatego zachecam do aktywnego uczestnictwa. Zycze milego korzystania, Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Cześć wszystkim,ja też się postanowiłem zarejestrować. Czytam was od dawna jak i inne strony o castingu (jestem miłośnikiem tej metody). Jesteście dla mnie liderem rynku. Gratulacje! pozdrówka dla wszystichdart Cześć dart,Gratuluję wyboru! Chętnie posłucham jakie masz doświadczenie w castingu. Bardzo dobrze, że wzmacniasz naszą jerkbaitową ekipę! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 welcome on the board! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Cześć wszystkim,ja też się postanowiłem zarejestrować. Czytam was od dawna jak i inne strony o castingu (jestem miłośnikiem tej metody). Jesteście dla mnie liderem rynku. Gratulacje! pozdrówka dla wszystichdart Dart mółbys nieco więcej rzec na swój temat. Jakie wody, ryby, przynety, od jakiego czasu castingujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 @gacopyrz, @dart, witajcie! Zapraszam do aktywnego tworzenia forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
Witajcie !
Dzisiaj się zarejestrowałem, bo jerkbait.pl bardzo mi się podoba.
Z wędkarskim pozdrowieniem,
(Oby do wiosny)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi