bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Certate 2500 ze standardowa szpulą, jest głęboka, więc nawinięte jest 150m podkładu 0,20 i około 250m Sufix Duraflex 0,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeszcze mozna dac szpulke 2506. To znow zejdzie z wagi z przodu... Korbki to dluzszy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tak, ale to tylko 3g różnicy, a 2506 zmniejsza zakres możliwości stosowania linek, miałem taką i wchodziło jakieś 110-115m 0,20, ale na pstrągi to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 tak, ale to tylko 3g różnicy, a 2506 zmniejsza zakres możliwości stosowania linek, miałem taką i wchodziło jakieś 110-115m 0,20, ale na pstrągi to jak najbardziej Tak, ale tez hamulec bardziej przystosowany do tych cienkich linek (3 kg - finesse drag). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z tym finesse, to można oko lekko przymknąć... Żeby maksymalnie odchudzić szpulkę, to mocno ograniczono liczbę podkładek.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przez te nieszczęsne 17 g i niedoważenie kołowrotek będzie leciał leciał na dupkę. ... Panowie, chyba Wam rybki nie biorą... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przez te nieszczęsne 17 g i niedoważenie kołowrotek będzie leciał leciał na dupkę. ... Panowie, chyba Wam rybki nie biorą... <_< mozesz rozwinac temat niedowazenia kolowrotka ? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przez te nieszczęsne 17 g i niedoważenie kołowrotek będzie leciał leciał na dupkę. ... Panowie, chyba Wam rybki nie biorą... <_< Jakoś nie bardzo widziałem, aby ktoś łowił samym kołowrotkiem bez wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Przepraszam za zamieszanie, pisałem z lekką ironią. Musiałbym się bardzo nudzić, żeby zawracać sobie głowę ważeniem kołowrotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Przepraszam za zamieszanie, pisałem z lekką ironią. Musiałbym się bardzo nudzić, żeby zawracać sobie głowę ważeniem kołowrotków No to dobrze ze sie nie nudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Przepraszam za zamieszanie, pisałem z lekką ironią. Musiałbym się bardzo nudzić, żeby zawracać sobie głowę ważeniem kołowrotków Jak zwykle posty WIELE wnoszące do tematu.A ja myślałem, że dział ma w nazwie - TUNING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi