Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Siemka Posiadam kilka darmowych wejściówek na nadchodzącą Rybomanię w Poznaniu. Posiadam wejściówki VIP na piątek oraz standardowe na sobotę i niedzielę i chciał bym kilka rozdać tu na Jerkbaicie.Zapraszam chętnych do mojego wątku autorskiego gdzie jest napisane jak można je zdobyć - http://jerkbait.pl/topic/7532-melanzyk-jerki-i-swimbaity/?p=2713582 PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Panowie a może znacie kogoś młodego, lub kogoś kto by chciał zobaczyć targi a go nie stać na wejściówkę? Chętnie przekaże. PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Napisz po prostu że oddasz, rozdaj na FB, cokolwiek. Sam też zaraz będę swoje rozdawał gdy znajomych zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja bym 2 przyją chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Napisz po prostu że oddasz, rozdaj na FB, cokolwiek. Sam też zaraz będę swoje rozdawał gdy znajomych zabraknie Dziękuję, że mi mówisz co mam zrobić PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi