Mekamil Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Anpart, jako człowiek o wielkim sercu zdecydował się przekazać wygraną w licytacji dla Janusza wędkę na ponowną licytację. Tym razem dochód zostanie przekazany dla dzieciaków z domu dziecka a ja ze swojej strony dorzucę im jeszcze własnoręcznie zrobiony spinning (właśnie się lakieruje ). Jedyna szansa nabycia wyjątkowego spinningu - klejonki bambusowej Kijek zbudowany w stosownym stylu vintage na blanku ze zreanimowanej klejonki.Długość 1,83 m, wyrzut szacuję na jakieś 10-30 g, ugięcie pięknie paraboliczne - idealne pod wahadełko na szczupaka Polecam - kijek się naprawdę super prezentuje Startujemy od 1 zł, koniec w sobotę o 22 Koszt wysyłki na terenie PL pokrywam.Zwycięzca decyduje który Dom Dziecka otrzyma wsparcie (chyba była gdzieś na jerkbaicie lista proponowanych domów, czy się mylę?).Zapraszam do licytacji! 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Zacznę skromnie, 150 zł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Nie mogłeś zrobić takiego z pazurem? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Nie mogłeś zrobić takiego z pazurem? Mogłem, ale nie miałem takiego vintage uchwytu z pazurem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 ...bo jest zainstalowany w Twoim/moim szklaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 200 zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Kijek dla dzieciaków już gotowy, lekki węglowy spinerek 2,2 m w dwuskładzie. Myślę, że bardziej uniwersalnego kijka nie byłbym w stanie wymyślić 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Podpowiedzcie proszę, do którego domu dziecka ma pojechać tenże czerwony spinning? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Zadzwoń do @jacy z m.pl, on wspierał dom dziecka, sam mu zresztą przekazywałem sprzęt. Na terenie DD był staw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi