Batory Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W naszym kraju odbywa się coraz więcej imprez wędkarskich na których warto być.Fajnie by było aby ten temat stał się komunikatorem takich wędkarskich spotkań.Organizujesz zawody, warsztaty, szkolenia, pokazy, pikniki, targi itp. zamieść komunikat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Bardzo fajny pomysł, taka baza zawodów wędkarskich myślę, że będzie bardzo przydatna [emoji123][emoji123][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 http://jerkbait.pl/topic/135556-garage-sale-vol-6-28-03-2020-r-zaproszenie/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batory Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 http://bit.ly/2VqHG7N 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 https://www.zpw.pl/xxxii-memorial-imienia-wiktora-wierzbickiego-2020/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batory Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 https://www.fishingstore.pl/Regulamin-Ogolnopolskich-Zawodow-Spinningowych-Klen-Bzury-2020-cterms-pol-36.html?fbclid=IwAR0RE4-4qYOSIzx4dK5MHwmEsIonye5e5okwTFfAndf1YZLavWrKBEmPJIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Zawody wedkarskie do 100km od zielonej góry. Jeśli ktoś ma info na temat otwartych zawodów spiningowych to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Pisałem o tym w temacie koronovirusa. Wygląda na to że wszystkie zawody wędkarskie do końca kwietnia będą odwołane. Tak zaleca to ministerstwo Sportu i ZG PZW, który już część imprez odwołał na szczeblu kraju. OM też odwołuje swoje imprezy z cyklu GP.Jeśli wirus dalej się będzie rozprzestrzeniał to nawet do jesieni będzie szlaban zarówno na komercję jak i PZW.http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202398/60/odwolanie_lub_przelozenie_na_pozniejszy_termin_wszelkich_imprez_https://ompzw.pl/news/komunikat-dot-organizacji-zawodow-wedkarskich-w-okregu Edytowane 12 Marca 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Odświeżę troszkę ten temat. Czy w tym roku, w tym kraju nie odbywają się lokalnie lub ponad lokalnie żadne zawody wędkarskie. Mam na myśli zawody organizowane tak przez PZW jak i przez firmy komercyjne. Wiem, że zdarzają się kiepskie firmy komercyjne i nie warto ich promować, ale są również i kiepskie okręgi PZW, gdzie zawodnicy nie mają możliwości się spotkać i troszkę konkurować ze sobą. Sam szukam informacji o zawodach otwartych lub komercyjnych w swoim otoczeniu, jednak informacji mało. Jest wiele osób które by chętnie pojechało, ale nie mają np. FB, jak i ja bo nie. Mam nadzieję, że coś w tym smutnym kraju się dzieje, bo organizacja jaką jest pzw zrzesza miliony członków a sportowo jest bardzo kiepska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Jest bardzo dużo zawodów otwartych.Nawet w ten weekend były zawody otwarte na Dzierżnie Dużym, fajne zawody były w Mąkowarach, tydzień temu na Sławie. Na początku są fajne zawody u mnie, na jeziorze Osiek ale lista już dawno zamknięta, a atmosfera i nagrody fajne (łódź Foxa, kije z pracowni...) teraz ciężko będzie Ci coś znaleźć bo listy szybko się zamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Ok Adam, ale skąd na poczatku roku wiadomo gdzie jakie zawody są ? Bo większym problemem jest mieć wolne w pracy w konkretnym terminie chyba, że to tylko sobota i niedziela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 W październiku będzie Szczecinek Trophy. Zapisów jeszcze nie było. Polecam, sam będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) W październiku będzie Szczecinek Trophy. Zapisów jeszcze nie było. Polecam, sam będę.Nie przyjeżdżaj nie ma sensu nic nie bierze ????????. Wczoraj w Szczecinku były zawody spinningowe. Edytowane 13 Września 2021 przez Patryk122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Słuchajcie, to dawajcie listy i daty zawodów które będą. Da nam wszystkim to obraz u kogo i gdzie szukać w przyszłości. Na pewno to nie są zawody pojedyńcze. Adam, daj tą listę którą masz, może nie wszystko już zamknięte zapisami. Edytowane 13 Września 2021 przez Matteoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Nie przyjeżdżaj nie ma sensu nic nie bierze . Wczoraj w Szczecinku były zawody spinningowe.Wiem, że były. Na szczęście jak nie bierze to wszystkim, a tak jest zazwyczaj na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Ja tam na wczorajsze nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 To co złowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 6 okoni 21-27.5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Link do skrótu z Szczecinek trophy. Z 2019,o których wspomniał Rafał. https://miastozwizja.pl/trophy-szczecinek-2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 https://www.facebook.com/trophyszczecinek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Z całym szacunkiem, ale jak miejscowy w trakcie siedmio, czy ośmiogodzinnej tury łowi 6 ledwowymiarowych okoni i zajmuje tym aż drugie miejsce to trudno mówić o tym, że ryby brały, a już na pewno nie można powiedzieć, że zbiornik jest rybny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 10-10 puchar Miedzianej rybyFajne zawody na Odrze w okolicy GłogowaZawody są otwarte i zapisy jeszcze trwają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) 19 września Mazowiecki Spinning Bugu.(Brok) Pierwsza niedziela października "Puchar Kiełbika" Okolice OstrołękiPotem "Spotkania Kresowe" Na Drohiczynie. Tyle co wiem. Aaa i jeszcze będzie "Memoriał Leśmiana" Na żwirowni Brzuze ale nie wiem kiedy. Edyta: jeszcze na granicznym Bugu są zawody w ostatnią niedzielę września- słowo klucz "Kodeń"Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Września 2021 przez RedJin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 https://szlot.pl/iii-memorial-karola-zacharczyka/Nie wiem czy zapisy jeszcze trwają, czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi