Kuba Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Musze powiedziec, ze podoba mi sie sposób, w jaki uruchamiasz nozyce administratorskie. Gdyby po sasiedzku admini dzialali podobnie, spolecznosc zylaby w zasadzie bezkonflikowo, bo kazdy 100 razy by sie zastanowil, zanim by wszczal burde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 lizusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Kuba chyba wiem o jakie akcje Ci chodzi i u których sąsiadów ,nasz Admin trzyma wszystko w porządeczku,ale i forumowicze nie robia burd(przeca tu sie gada tylko o przyjemnych rzeczach,nie licząc kłusownictwa ,trza się szanować wzajenmie i będzie Git ps. @cezorator czy ja też jestem lizus ke?na naszym forum nie ma raczej burd ,więc można chwalić admina i towarzystwo na forum to nic złego, gdyby nie Remek to przeca by nas na tym Forum nie było pozdro hasior-co wędkarzem niekonfliktowym jest (zazwyczaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ps. @cezorator czy ja też jestem lizus ke?na naszym forum nie ma raczej burd ,więc można chwalić admina i towarzystwo na forum to nic złego, gdyby nie Remek to przeca by nas na tym Forum nie było pozdro hasior-co wędkarzem niekonfliktowym jest (zazwyczaj) Jak najbardziej jestem zdania, że Admin zasługuje na pochwały. Tyle było innych bardziej zacnych okazji, by słowa glorii wyrazić, ale taki moment, gdy odszedł nasz kolega nie wydaje mi sie najlepszym do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Myśle,że kolega jak będzie chciał to wróci.A po doświadczeniach z forów motoryzacyjnych wiem ,że moderator musi czasem użyć siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Cześć,Bardzo dziękuję za miłe słowa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Myśle,że kolega jak będzie chciał to wróci.A po doświadczeniach z forów motoryzacyjnych wiem ,że moderator musi czasem użyć siły.Też mam nadzieję że nie jest to decyzja na zawsze.A rzeczywiście dobrze jest jak admin robi co trzeba, myślę że jest dzieki temu szansa na uniknięcie losu kilku innych forów wędkarskich, które dzięki freestyle'owi maja chyba złote lata za sobą. Tym bardziej że forum jest otwarte dla każdego, więc brak dyscypliny zkasztanił by je dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba
Musze powiedziec, ze podoba mi sie sposób, w jaki uruchamiasz nozyce administratorskie. Gdyby po sasiedzku admini dzialali podobnie, spolecznosc zylaby w zasadzie bezkonflikowo, bo kazdy 100 razy by sie zastanowil, zanim by wszczal burde.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi