Skocz do zawartości
  • 0

Do Remka

Kuba

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kuba chyba wiem o jakie akcje Ci chodzi :lol: i u których sąsiadów :mellow: ,nasz Admin trzyma wszystko w porządeczku,ale i forumowicze nie robia burd(przeca tu sie gada tylko o przyjemnych rzeczach,nie licząc kłusownictwa :D,trza się szanować wzajenmie :mellow: i będzie Git :D

ps. @cezorator czy ja też jestem lizus ke?na naszym forum nie ma raczej burd ,więc można chwalić admina i towarzystwo na forum :D

to nic złego, gdyby nie Remek to przeca by nas na tym Forum nie było :D

pozdro

hasior-co wędkarzem niekonfliktowym jest :mellow:(zazwyczaj) :lol:

• 0

ps. @cezorator czy ja też jestem lizus ke?na naszym forum nie ma raczej burd ,więc można chwalić admina i towarzystwo na forum :D

to nic złego, gdyby nie Remek to przeca by nas na tym Forum nie było :D

pozdro

hasior-co wędkarzem niekonfliktowym jest :mellow:(zazwyczaj) :lol:

Jak najbardziej jestem zdania, że Admin zasługuje na pochwały.

Tyle było innych bardziej zacnych okazji, by słowa glorii wyrazić, ale taki moment, gdy odszedł nasz kolega nie wydaje mi sie najlepszym do tego.

• 0

Myśle,że kolega jak będzie chciał to wróci.

A po doświadczeniach z forów motoryzacyjnych wiem ,że moderator musi czasem użyć siły.

Też mam nadzieję że nie jest to decyzja na zawsze.

A rzeczywiście dobrze jest jak admin robi co trzeba, myślę że jest dzieki temu szansa na uniknięcie losu kilku innych forów wędkarskich, które dzięki freestyle'owi maja chyba złote lata za sobą. Tym bardziej że forum jest otwarte dla każdego, więc brak dyscypliny zkasztanił by je dość szybko.