Luke Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 WitamPanowie pomóżcie. Jestem dość zieloniutki w temacie wędek castingowych. Chciałem się poradzić co kupić. Określenie tanio i dobrze w przyrodzie nie występuje ale mniemam że coś w miarę za ok 200zł da radę ustrzelić. Przepatrzyłem te wszystkie budżetówki na allegro ale szczerze to są one wielką niewiadomą bo informacji o takim sprzęcie na próżno szukać gdziekolwiek. Będę wdzięczny za wszelakie info. Wędka najlepiej w dwu składzie o dł. +-2m o cw 30-80gr. pozdrawiam ps: zamieściłem też ogłoszenie w dziale kupię więc jak ktoś ma coś takiego na zbyciu proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A nie masz jakiegoś sklepu pod bokiem? Wiem, że może być problemem dobrze zaopatrzony sklep, ale może warto się kopnąć po okolicy do wcześniej namierzonego. W tej cenie ze wszelkich kongerów, robinsonów, jaxonów na pewno znajdziesz coś co będzie Ci odpowiadało. Weź ze sobą młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 W okolicy do 300zł mogę polecić takie o coś:http://www.szczupak.pl/produkt,3608 Całkiem przyjemny kij, slider 10S idzie jak przecinak, dość fajne wykonanie i jak to w shimano nie jest to kij od szczotki, pozwala na energiczne ale dość płynne jerkowanie co akurat w tym wydaniu jest na +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sklep jakiś jest ale średnio zaopatrzony, na podkarpaciu casting to bardzo mało popularna metoda łowienia. Saw_olsztyn podoba mi się ale niestety potrzebuje kijka w dwóch częsciach. Może Dragon Millenium np 25-60? Miałem kiedyś taką wędkę 270 do 25gr i sprawiała bardzo pozytywne wrażenie. Myślałem też o Dragon Express Cast 1,95 40-80gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jeśli zależy Ci na długości rzutów Sliderem 10S to odradzam, rzuca się tym bardzo blisko. Lżejszymi przynętami trudno jest tym rzucić w ogóle. (Mam na mysli Millenium, tego drugiego kija nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi