rózgaś Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Jestem debilem. Tydzien czasu woziłem w aucie kije z ryb i wiedziałem że coś się stanie. Trzasnąlem drzwiami i usłyszałem ten dźwięk. Obstawialem który kij złamałem. I padło na composite developments Blue Rapid do 32g 320cm. Górny element ok 6cm od łączenia. 10 lat temu dałem za niego tysiaka. Ręce mi wtedy drżały jak płaciłem. To byly czasy. Prośba o pomoc co z tym zrobić. Może ktoś ma, może coś przerobi. Fote mam jak cos. Pozdr prośba Edytowane 23 Lutego 2020 przez rózgaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Cześć Krzysiek. Napisz zapytanie do Pawła @psułek .Czasem wystawia do sprzedaży blanki /składy,same szczytówki lub dolniki.Może posiada element do Twojego modelu. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Możesz ew ode mnie kupić kij uzbrojony na tym blanku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Wstaw zdjęcia do wątku.Jest pewien magik od spraw beznadziejnych, nóż widelec coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Zmiażdżone złącze? Ja bym szukał nowej szczytówki. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Miałem podobny przypadek. Nie próbuj łączyć, szkoda czasu, pieniędzy itd. Będzie zgrubienie i lęk że pęknie w najważniejszym momencie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jestem debilem. Tydzien czasu woziłem w aucie kije z ryb i wiedziałem że coś się stanie. Trzasnąlem drzwiami i usłyszałem ten dźwięk. Obstawialem który kij złamałem. I padło na composite developments Blue Rapid do 32g 320cm. Górny element ok 6cm od łączenia. 10 lat temu dałem za niego tysiaka. Ręce mi wtedy drżały jak płaciłem. To byly czasy. Prośba o pomoc co z tym zrobić. Może ktoś ma, może coś przerobi. Fote mam jak cos. Pozdr prośbaZrobiłem to samo i z tym samym kijem tyle, że 275 do 25gram ???? Jest w Białymstoku koleś co naprawia takie rzeczy. Ja oczywiście poszedłem krok dalej, uwowilem się z tym panem i zgubiłem odcięta cześć ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Nie kombinuj Krzysiek, reanimacja da tylko zludna pocieche.... Nalozenie jakiegokolwiek rowingu nie wiele pomoze,- nie w tym miejscu. Koledzy dobrze podpowiadaja Krok 1 puknij do @psulka, zapytaj czy ma taka szczytowke, jak nie bedzie mial to sa dwie moziwosci albo kup od Kuby @Zbiku czy od kogos innego , albo zapytaj Krzyska Zielinskiego czy chcialo by mu sie dorobic Ci zblizona do oryginalu szczytowke, jak mu sie bedzie chciao to ikolor Ci dobierze. Musisz miec tylko swiadomosc ze Krzysiek mimo swojej wiedzy nie jest cudotworca i szansa ze dostaniesz dokladnie to co polamales jest niewielka. PsTroche zlosliwosci zamiast glupkowatego pocieszania Widze ze idziesz dalej w slady Szymona Edytowane 24 Lutego 2020 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 oto mój wyczyn. A może skrócić o te kilka cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Tu, już za wiele, to chyba nikt i nic. Szukaj nowego szczytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Aż mi ciarki po plecach chodzą na myśl, że coś takiego mogłoby się przydarzyć mojemu. Jedno jest pewne. Ratować trzeba. Wszak to Blue Rapid. Bez zbrojenia nowej szczytówki tego nie widzę. Choćby dla komfortu psychicznego w przyszłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 .... w spokoju możesz dać mu odejść do krainy wiecznych łowów .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) A może skrócić o te kilka cmWidze ze Cie humor nie opuszcza Pewnie, ze skrocic a dolnik zaostrzyc temperowka Edytowane 24 Lutego 2020 przez Rheinangler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 jerkbait.pl-naprawa-i-odnawianie-wędek jerkbait.pl-naprawy-i-przebudowy-wędek-kto-gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Współczuję. Ciekawe czy jest na JB wątek o naszych wyczynach tego typu ja w zeszłym sezonie pokonałem sp862MH?Nic to nie da ale łatwiej to jak się człek się podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Albo szukaj nowej szczytówki albo takiego samego modelu kija, pisze to gdyż miałem w ubiegłym roku to samo z daiwa shogunem Pike,Po naprawie przez kolegę który zbroi kije ( czyli wie jak i co ) w najmniej spodziewanym momencie kij strzelił w tym samym miejscu.Obecnie mam drugiego takiego samego pike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 oto mój wyczyn. A może skrócić o te kilka cm Nawet bym tego nie wąchał Naprawa to będzie jak krew w piach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) oto mój wyczyn. A może skrócić o te kilka cmObciąć a w dolny segment spigot wstawić. Niewielki koszt takiej operacji, pisz do naszych magików. Edytowane 25 Lutego 2020 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ja bym napisał do Nowej Zelandii czy nie mogą Tobie przysłać nowego składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W NZ nie produkują już blanków, obecnie tylko maszty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 A tak z ciekawości... Pytałeś Psulka? Ma pokaźna kolekcje części zapasowych... Czasem coś wystawia może akurat Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 To już chyba niestety nie ma co reperować. Albo nowy szczyt, albo dobrać coś o podobnych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 ja właśnie połamałem 320 do 28 g.... na rybie. za dlugi a branie pod nogami.... szukam szczytu. widzę jednak że to chyba trzeba powiedzieć po francusku : marneszanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 U mnie kiedyś branie bolka na krótkim dyszlu na BR 2,75 do 50gr, 25lb skończyło się rozgiętą kotwicą. Lowilem daleko, przekręciłem dość mocno hamulec I zapomniałem o nim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi