Skocz do zawartości

Złamany Blue Rapid 32g 3.20m pomocy

rózgaś

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem debilem. Tydzien czasu woziłem w aucie kije z ryb i wiedziałem że coś się stanie. Trzasnąlem drzwiami i usłyszałem ten dźwięk. Obstawialem który kij złamałem. I padło na composite developments Blue Rapid do 32g 320cm. Górny element ok 6cm od łączenia. 10 lat temu dałem za niego tysiaka. Ręce mi wtedy drżały jak płaciłem. To byly czasy. Prośba o pomoc co z tym zrobić. Może ktoś ma, może coś przerobi. Fote mam jak cos. Pozdr prośba

Edytowane przez rózgaś
  • Like 2

Jestem debilem. Tydzien czasu woziłem w aucie kije z ryb i wiedziałem że coś się stanie. Trzasnąlem drzwiami i usłyszałem ten dźwięk. Obstawialem który kij złamałem. I padło na composite developments Blue Rapid do 32g 320cm. Górny element ok 6cm od łączenia. 10 lat temu dałem za niego tysiaka. Ręce mi wtedy drżały jak płaciłem. To byly czasy. Prośba o pomoc co z tym zrobić. Może ktoś ma, może coś przerobi. Fote mam jak cos. Pozdr prośba

Zrobiłem to samo i z tym samym kijem tyle, że 275 do 25gram ????

Jest w Białymstoku koleś co naprawia takie rzeczy. Ja oczywiście poszedłem krok dalej, uwowilem się z tym panem i zgubiłem odcięta cześć ????

• Like 3

Nie kombinuj Krzysiek, reanimacja da tylko zludna pocieche.... Nalozenie jakiegokolwiek rowingu nie wiele pomoze,- nie w tym miejscu. Koledzy dobrze podpowiadaja  ;)

Krok 1 puknij do @psulka, zapytaj czy ma taka szczytowke, jak nie bedzie mial to sa dwie moziwosci albo kup od Kuby @Zbiku czy od kogos innego , albo zapytaj Krzyska Zielinskiego czy chcialo by mu sie dorobic Ci zblizona do oryginalu szczytowke, jak mu sie bedzie chciao to ikolor Ci dobierze. Musisz miec tylko swiadomosc ze Krzysiek mimo swojej wiedzy nie jest cudotworca i szansa ze dostaniesz dokladnie to co polamales jest niewielka. 

Ps

Troche zlosliwosci zamiast glupkowatego pocieszania  ;)

Widze ze idziesz dalej w slady Szymona :lol:

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

Albo szukaj nowej szczytówki albo takiego samego modelu kija, pisze to gdyż miałem w ubiegłym roku to samo z daiwa shogunem Pike,

Po naprawie  przez kolegę który zbroi kije ( czyli wie jak i co ) w najmniej spodziewanym momencie kij strzelił w tym samym miejscu.

Obecnie mam drugiego takiego samego pike.

• 2 miesiące temu...