blacharz Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jakie macie patenty na zabezpieczenie przetwornika echosondy na czas transportu ?Chodzi o duże przetworniki (totalscan, 3in1) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Generalnie to tylko pilnuję aby był podniesiony do góry (obrócony o 90 stopni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fxd Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Ja nie rozumiem pytania. JEsli masz na kiju jako przenosny .. no to uwazasz zeby nie rzucac i kladziesz w bagazniku . ( No chyba ze wozisz budowlanke - cegly).JA nie raz mialem za nisko ustawiony i wplywalem na mielizne i zapomnialem podniesc uchwyt. W piasku az slad sie zrobil i przetwnirnik dalej dycha. Wiec zabezpieczenie przetwornika - chyba zbrdna sprawa. CO innego trzeba uwazac na kabel aby nigdzie nie przyciac ... ale sam przetwornik . .bez przesady to kawal plastiku . No chyba ze wozisz cegly w bagazniku to trzeba uwazac .Chyba ze sprawa tyczy sie mocowania stacjonarnego do lodzi . To ja nie zabezpieczam niczym. Edytowane 24 Lutego 2020 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie sprecyzowałem, ale chodzi mi o przenoszenie przetwornika razem z echosondą i przewożenie w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie sprecyzowałem, ale chodzi mi o przenoszenie przetwornika razem z echosondą i przewożenie w bagażniku.Totalscan ma w pudełki taki profil - rodzaj korytka z pianki. Nałóż je na ducer i załóż gumki recepturki/rzepa dla ściśnięcia całości. Jeżeli nie masz tego korytka- kup kawałek szarej izolacji na rury o odpowiedniej średnicy otworu, są nacięte, więc wystarczy włożyć ducer do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie no stary nie przesadzaj, po prostu na niego uważaj, jak już to kładź go w aucie na samą górę razem z wędkami na inne rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ja ładuje na tyle siedzenie zapinam pasami bezpieczeństwa i jazda.A Tak na serio to daje ducer w nogi na miejscu pasażera i ma się dobrze. Ważne żeby w nic nie uderzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Piotrek, kawałek odpowiedniej grubości izolacji/otuliny do rur i będzie dobrze - ja korzystałem z tego puki nie zamontowałem na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Najprostszy patent to naciągnąć grubą skarpetę, taką frotte i po kłopocie. Nie porysuje się, nie obije, może leżeć na innych twardych przedmiotach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W ameryce sprzedaja,,condoms" z pianki neoprene takiej jak stroje do nurkowania czy surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
blacharz
Jakie macie patenty na zabezpieczenie przetwornika echosondy na czas transportu ?
Chodzi o duże przetworniki (totalscan, 3in1) .
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi