Skocz do zawartości
  • 0

OFICJALNY PROTEST !

samwieszkto

Pytanie

Chciałbym zapytać Bogów tego forum co takiego złego jest w zapytaniu o przepisy kulinarne z ryb.

Wydaje mi się że inicjując ten wątek nie naruszyłem ani obowiązującego porządku prawnego , ani dobrych obyczajów , no chyba że spożywanie ryb jest nieobyczajne albo niedajboże zakazane.

Myślę że skasowanie tego wątku jest wynikiem wyjątkowej nadgorliwości w przestrzeganiu źle pojętej poprawności politycznej , a napewno jest wyrazem radykalnej cenzury.

Oczywiście wiem że forum jest prywatne , więc wolnoć Tomku w swoim domku .

ale mam nadzieję że jestem tutaj mile widzianym gościem . Jeśli tak jest to składam OFICJALNY PROTEST !

Jeśli tak nie jest , to wywalcie również tego posta .

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie jestem Bogiem tego forum, ale Ci zwykli milczeć... Natomiast to ja nakablowałem na Ciebie do Moderatora, więc czuję się uprawniony do zabrania głosu.

Gościsz na jerkbait od niedawna i prawdopodobnie nie zauważyłeś, że jest to portal promujący zasady C&R. Gdzieś tam ktoś zabija ryby i je zjada, ale nie są to sprawy, którymi by się na jerkbait.pl interesowano. Nie musi być wszędzie o wszystkim, dzięki Bogu czy Bogom to nie Facebook (jeszcze). Są w internecie strony, gdzie można znaleźć wspaniałe przepisy kulinarne dotyczące ryb, i korzystanie z nich nie musi się wiązać z poczuciem winy. Nie mówiąc już o tym, że kiedyś tym tematem zajmowało się coś takiego, jak książki - można te rzeczy znaleźć jeszcze na śmietnikach gdzieniegdzie.

Jerkbait.pl promuje pewną postawę, i w jej duchu moderowana jest zawartość portalu. Ty zaś zachowujesz się jak klient, co przychodzi do sushi baru i żąda schabowego...

• 0

Pewnie Bogowie założyli, że to forum będzie propagowało wędkarstwo i łowienie ryb jako sposób spędzania wolnego czasu, jako hobby, pasję. Tak mi się wydaje, że taki był zamysł. I całkiem dobrze wyszło.

Przepisów kulinarnych trzeba szukać na wielu forach gospodyń domowych :D

• 0

Koledzy bardzo celnie juz to wylozyli i wyjasnili. Mysle ze nie ma za wiele do dodania.

Jerkbait dziala od 2005 roku, powinno juz wczesniej Ci dac do myslenia (zanim zaczniesz prostestowac) ze nie ma ani jednego watku kulinarnego. Nie ma i nie bedzie. Pozdrawiam