gacopyrz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witajcie ! Zastanawiam się nad zakupem łodzi. Sam zakup jako takiego problemu dla mnie nie stanowi natomiast, gorzej już z miejscem do przetrzymania owej łodzi.Chodzi mi przede wszystkim o Zalew Zegrzyński, ewentualnie Wisłę.Za wszelkie podpowiedzi serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Na Zegrzu to chyba nie ma problemów,pewnie zaraz chłopaki Ci napiszą szczegóły.Gorzej z Wisła ,bo chyba dopiero Silurus w Nowym dworze Maz:(Mam nadzieje ,że niedlugo powsatnie przystań bliżej Wawy...marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Gorzej z Wisła ,bo chyba dopiero Sylurius w Nowym dworze Maz:(Mam nadzieje ,że niedlugo powsatnie przystań bliżej Wawy...marzenie:) A Spójnia? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tam można trzymać pychówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zapytaj Gromita i Rognisa - oni znają szczegóły. Chyba tak. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 No proszę ,nie wiedziałem Dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 @gacopyrz, @Maciejowaty, niestety nie jest tak łatwo z przystanią w okolicach Warszawy.Jest kilka małych przystani lub portów, jednak załatwienie tam miejsca na swoją łódź wędkarską jest bardzo skomplikowane i prawie nie do przejścia.Spójnia niestety odpada, głównie ze względu na hermetyczne środowisko osób, które trzymają tam swoje łodzie... Proponuję przystań Sum powyżej Warszawy lub któryś z warszawskich portów, np. port praski lub przystań wędkarską Silurus poniżej Warszawy.Trzeba się liczyć z dość dużymi kosztami przetrzymywania łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Na Zegrzu to chyba nie ma problemów,pewnie zaraz chłopaki Ci napiszą szczegóły.Gorzej z Wisła ,bo chyba dopiero Sylurius w Nowym dworze Maz:(Mam nadzieje ,że niedlugo powsatnie przystań bliżej Wawy...marzenie:) W 2005 koles w SUM-ie łódź trzymał. Coś koło 400 PLN za sezon..Alternatywnym rozwiazaniem bedzie zaparkowanie na dziko obok jakies innej pychówki po dogadaniu sie z jej właścicielem (jakaś opieka, miejsce na graty typu wiosła czy inny osprzęt). Lub pozostaje Silurus (http://www.silurus.pl/). Jakaś przystań jest w Nowotworze na Narwi, ale nie wiem, co i jak. Tak samo jak z przystanią PZW w Czarnowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
Witajcie !
Zastanawiam się nad zakupem łodzi. Sam zakup jako takiego problemu dla mnie nie stanowi natomiast, gorzej już z miejscem do przetrzymania owej łodzi.
Chodzi mi przede wszystkim o Zalew Zegrzyński, ewentualnie Wisłę.
Za wszelkie podpowiedzi serdeczne dzięki.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi