MZieli10 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jedna z najbardziej poszukiwanych przynęt na wiosenne pstrągi - tak poszukiwana, że obiecawszy wystawić je dla Piotra -Lenczu- szukałem zakitranych zapasów przez pół roku. W tym czasie Piotrkowi udało się uzbierać na wózek ale nieszczęście dotknęło też Janusza. Dlatego postanowiłem podzielić aukcję na dwie i wesprzeć w ten sposób choć troszkę rehabilitację obu naszych kolegów. Mam nadzieję, że Piotrek nie będzie mieć mi za złe. Przynęty już nie produkowane - Bóg raczy wiedzieć dlaczego - których zapas miałem z czasów kiedy w sklepach były powszechne, w wodzie były ryby a ja miałem czas za nimi łazić. Pierwotnie były moim killerem na szczupaki i okonie, o tym kiedy i gdzie indziej, ale największe zasługi mają jednak w kuszeniu wiosennych pstrągów. 3 rozmiary i kilka kolorów- mam nadzieję, że na zdjęciach będzie coś widać. Gumki są nieużywane choć słowo "nowe" średnio do nich pasuje. Pudełeczka widoczne na zdjęciach są w "gratisie". Zestaw A:12 średnich żabek, 6 małych i 4 duże. Zestaw B składa się z 2 dużych brązowych Auger Frogów, 12 średnich oraz 7 małych żabek w kolorystyce widocznej, lub nie ????, na zdjęciach. Dodatkowo w skład zestawu wchodzą 3 sztuki żółtych "falbanek"- równie wiekowej a niedocenianej u nas przynęty gumowej. Gdyby ktoś się nie orientował w rozmiarówce, kratka 5mm Startujemy od... dychy za zestaw. Kończymy aukcje w niedzielę 1 marca o 18 tej. Pieniążki zwycięzcy wpłacają na stosowne konto a ja pokrywam przesył - PP lub DPD. Aaaa - @Piotrek Milupa wie która aukcja na czyją rzecz, dla zainteresowanych niech to będzie niespodzianka Zapraszam do licytacji ???? Michał. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Zestaw A oferuje 100zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Zestaw B 100 zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 A-110 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 A-115zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Zapomniałem dodać, że gdyby jedna osoba wylicytowała obydwa zestawy, to do paczki dołożę ORYGINALNEGO Renosia - kultową przynętę firmy Renosky Lures mającą ze 25 lat - nie gryzioną bo nie widziała wody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A-120 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A-125zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 A-135 zł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 B-110 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 B-120 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No i przegapiłemSobotnie licytacje są do dup.... % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No i przegapiłemSobotnie licytacje są do dup.... %ale aukcja kończy się w niedzielę... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Piotrek masz jeszcze 21 godzin ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Chyba na wytrzeźwienie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pit,podbijaj...Cel szczytny,nie wymiękaj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukos Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 B-125 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 No to koniec aukcji. Dziękuję za udział i gratuluję zwycięzcom ☺ Kwoty znacie ???? konta do wpłat i Wasze adresy wymienimy na priv ☺ Pozdrawiam serdecznie. Michał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenczu Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Michal dziekuje bardzo jak i osobom które wziely udział w aukcji za chec pomocy Pozdrawiam serdecznie. Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi