Skocz do zawartości

Auger Frog Manns - pogromcy Pstrągów AUKCJE dla Janusza i Piotra

MZieli10

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z najbardziej poszukiwanych przynęt na wiosenne pstrągi - tak poszukiwana, że obiecawszy wystawić je dla Piotra -Lenczu- szukałem zakitranych zapasów przez pół roku.

W tym czasie Piotrkowi udało się uzbierać na wózek ale nieszczęście dotknęło też Janusza. Dlatego postanowiłem podzielić aukcję na dwie i wesprzeć w ten sposób choć troszkę rehabilitację obu naszych kolegów. Mam nadzieję, że Piotrek nie będzie mieć mi za złe.

Przynęty już nie produkowane - Bóg raczy wiedzieć dlaczego - których zapas miałem z czasów kiedy w sklepach były powszechne, w wodzie były ryby a ja miałem czas za nimi łazić. Pierwotnie były moim killerem na szczupaki i okonie, o tym kiedy i gdzie indziej, ale największe zasługi mają jednak w kuszeniu wiosennych pstrągów.

3 rozmiary i kilka kolorów- mam nadzieję, że na zdjęciach będzie coś widać.

Gumki są nieużywane choć słowo "nowe" średnio do nich pasuje. Pudełeczka widoczne na zdjęciach są w "gratisie".

Zestaw A:

12 średnich żabek, 6 małych i 4 duże.

1355b20b6c6b6f77med.jpg

21b98ec4a5943ca7med.jpg

a85c70185a24d570med.jpg

6ea5e5fc487269f3med.jpg

Zestaw B składa się z 2 dużych brązowych Auger Frogów, 12 średnich oraz 7 małych żabek w kolorystyce widocznej, lub nie ????, na zdjęciach. Dodatkowo w skład zestawu wchodzą 3 sztuki żółtych "falbanek"- równie wiekowej a niedocenianej u nas przynęty gumowej.

492b59e93035e0f2med.jpg

04a096789dff1264med.jpg

fe6786c7445f78b3med.jpg

Gdyby ktoś się nie orientował w rozmiarówce, kratka 5mm

2d600f45d41e52cdmed.jpg

Startujemy od... dychy za zestaw. Kończymy aukcje w niedzielę 1 marca o 18 tej.

Pieniążki zwycięzcy wpłacają na stosowne konto a ja pokrywam przesył - PP lub DPD.

Aaaa - @Piotrek Milupa wie która aukcja na czyją rzecz, dla zainteresowanych niech to będzie niespodzianka ;)

Zapraszam do licytacji ???? Michał.

• Like 5

• Dodaj nową pozycję...