Tom_S Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Witam serdecznie !Może dziwne pytanko, lecz gdzie jak nie tu ?Wraz z grupą kilku osób w Wielkanoc przebywać będziemy w okolicy Gniezna. W sobotę przedwielkanocną chcemy zwiedzić Gniezno. Podczas zwiedzania chcemy coś zjeść- problem jest taki, że towarzyszyć nam będzie mój piesek, suczka. Piesek jest dość spory, bo waży 55 kg, ale jest łagodny, chodzi w kagańcu. Czy zna ktoś może miejsce- restauracje, gdzie wpuszczą nas z psem ?? Lub choćby miejsce z ogródkiem (jak będzie ciepło) by przysiąść z pieskiem ?? Ceny w lokalu nie odgrywają żadnej roli, może być "drogo" i "ekskljuziw" byleby mogła tam wejść moja Tola. Może to być tez miejscówka w niedalekiej odległości od Gniezna. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiamTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czebaczek1 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Do restauracji z psem :ph34r:co to ludzie nie wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 https://piesnaurlopie.pl/wyszukiwarka-miejsc/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Dzięki !Znam stronkę, wielokrotnie z niej korzystałem. Jednak co osobiste doświadczenia- to osobiste . Co dziwnego w tym, ze z psem chodzi się do restauracji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi