Xiaou Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Trafiają się jakieś okonie po tym ociepleniu? Może ktoś ostatnio rzucał? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie wiem nawet jaka woda teraz jest. Jak byłem 2-3 tyg temu, to nie było gdzie stanąć. Z drzew by trzeba było rzucać. Wody że 3-3.5m. więcej jak normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Czyli woda wysoka jak wszędzie ;( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie wiem. Bystrzyca leci wysoka codziennie, czyli spuszczają. Może być mniej wody jak ostatnio. Takiego stanu jeszcze nie widziałem jak jeżdżę tam od 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam jak sytuacja na zbiorniku z lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dzisiaj siedzieli - mięsiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Zbiornik skuty na całej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dzisiaj siedzieli - mięsiarze...Czyli co? Tak brały , że w reklamówkach wywozili, czy dlatego ( mięsiarze ), że zabrali po kilka płotek na kolację...nie rozumiem tego ogólnego określenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Pewnie siedzieli na wiadrach, złowili rybkę i do wiadra pustego od razu z rozpędu. Klasyka gatunku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Pytanie do Was: ktoś wie czy zawsze tak jest, że na weekend zakręcają wodę na zaporze jeziora Bystrzyckiego i co za tym idzie z moich tegorocznych obserwacji 30 cm na rzece poniżej zapory idzie w dół??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Czyli co? Tak brały , że w reklamówkach wywozili, czy dlatego ( mięsiarze ), że zabrali po kilka płotek na kolację...nie rozumiem tego ogólnego określeniaTacy którzy beretowali okonie dwukilogramowe. Sorki, nie widziałem, że napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Tacy którzy beretowali okonie dwukilogramowe. Sorki, nie widziałem, że napisałeś.Masz może kolego informacje gdzie tam najlepiej zaczaic się na sandacza w lecie ? A tak to wyglądało w niedzielę . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Stycznia 2020 przez phelela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Może trochę "odświeżę" temat. Jak teraz wygląda sytuacja na zbiorniku? Wybieram się w niedzielę ze spinningiem i stąd pytanka: na co się nastawić i gdzie z brzegu można popróbować? Szukać sandaczy/szczupaków czy bardziej za okoniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Ile razy tam ostatnio pływałem to sandacza trafić to cud. Okoń nawet ładny pływa w pobliżu powalonych drzew, a tak to głównie szczupak średnich rozmiarów.No i w niedzielę są zawody:https://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/224496/60/w_dniu_26_wrzesnia_2021_r_zbiornik_lubachow_bedzie_wylaczony_z_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 A jest w tym zbiorniku boleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adic Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Ile razy tam ostatnio pływałem to sandacza trafić to cud. Okoń nawet ładny pływa w pobliżu powalonych drzew, a tak to głównie szczupak średnich rozmiarów.No i w niedzielę są zawody:https://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/224496/60/w_dniu_26_wrzesnia_2021_r_zbiornik_lubachow_bedzie_wylaczony_z_w Organizacja zawodów super, ale tym razem ryba nie dopisała - kilka okoni i jeden szczupak. Woda bardzo wysoka. A jest w tym zbiorniku boleń?Podobno występuje w śladowych ilościach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JSt14 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Ciekawe miejsce do łowienia, ale niestety ryby nie dopisały i wszechobecne śmieci przy brzegach. Edytowane 30 Września 2021 przez JSt14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorski Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Dzień dobry.Odkopię temat.Wybieram się w długi weekend majowy nad Jezioro Bystrzyckie i być może Bystrzycę. Ryby jeszcze są ? Na zbiorniku pewnie coś się "udłubię", a jak z pstrągami w Bystrzycy?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi