Skocz do zawartości
  • 0

czy ryby lubia sie całować ?????

cezorator

Pytanie

Po tych wszystkich rozważaniach na temat teorii C&R oraz dzielenia włosa na czworo przy sztuce postepowania z rybami przed wpuszczeniam do wody to mam takie może śmieszne z pozoru pytanie: czy dobrze robimy całując rybke przed wpuszczeniem do wody ????

Ciekawe jak ryba odczuwa pocałunek ???

Czy to ukoi jej skołatane holem serce ???

W co najlepiej rybke pocałować: pyszczek czy brzuszek ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Taki kubański pocałunek byłby nekrofilią. Złowiłem tam barakudę i szyper, zanim wyciągnął ją na pokład, przyłożył jej dwa razy w głowę. A na pokładzie jeszcze poprawił :(. Niefajnie to wyglądało. Zapytałem go, czy to standardowa praktyka, a on mi na to, że wszyscy tak robią, bo potrzebują mieć komplet palców u rąk. A swoją drogą, to zęby tej ryby naprawdę robią wrażenie.

• 0

Taki kubański pocałunek byłby nekrofilią. Złowiłem tam barakudę i szyper, zanim wyciągnął ją na pokład, przyłożył jej dwa razy w głowę. A na pokładzie jeszcze poprawił :(. Niefajnie to wyglądało. Zapytałem go, czy to standardowa praktyka, a on mi na to, że wszyscy tak robią, bo potrzebują mieć komplet palców u rąk. A swoją drogą, to zęby tej ryby naprawdę robią wrażenie.

Słyszałem że w caasie łowienia halibutów szyper często ma guna żeby odstrzelić rybę przed wciągnięciem na pokład. Na rekiny to nie wiem, M16??? :mellow:

• 0

@ Cezorator

Na moją sąsiadkę mówią rybka jak masz ochotę dać buzi to wpadnij.

http://images3.fotosik.pl/53/kw8lnqgwzwgxxetb.jpg

Jans

Jans, to nie tylko jest mało zabawne, ale i nie smaczne. :unsure: ,

Tak samo zgadywanka z jakiej broni odstrzelić łeb rekinowi.

Ale podobno o gustach się nie dyskutuje.

@cezorator, podobnie jak @frio odczytałem pytanie jako, z przymrużeniem oka :lol: :lol: :lol: Też czasami daję całusa rybce prosząc o tatę lub mamę. :lol: :lol: :lol:

Jednak nigdy nie zrobiłem tego dosłownie, czyli nie pocałowałem ryby w pyszczek. :D

• 0

@cezorator, podobnie jak @frio odczytałem pytanie jako, z przymrużeniem oka :lol: :lol: :lol: Też czasami daję całusa rybce prosząc o tatę lub mamę. :lol: :lol: :lol:

Joker tak mi sie jakoś smutno zrobiło gdy dyskusja na temat C&R stała sie bardzo nerwowa.

Postanowiłem w tym temacie napisać coś na wesoło. Śmiech to zdrowie :D :D :D :D