hudy76 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Może warto byłoby dodać taką opcję w ustawieniach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Hubert wątki są fajne ale co niektórzy próbują przeforsować swoje teorie w temacie o którym nie mają bladego pojęcia. Masz opcję ignoruj głupio mądrego i po sprawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Przecież jest taka możliwość. Ja ustawiłem sobie na pewnego jegomościa i nie wyświetlają mi się jego wpisy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DanekM Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Możesz powiedzieć jak to zrobić? Niestety nie widzę tej funkcji a widzę że by się przydała.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wejdź w swój profil. Kliknij edytuj i wybierz ignorowani ... cholera, czuję, że chcesz mnie zaznaczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DanekM Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wejdź w swój profil. Kliknij edytuj i wybierz ignorowani ... cholera, czuję, że chcesz mnie zaznaczyć Dzięki Nie, nie jesteś w tym szacownym gronie. Ale jak wejdziesz na sprzedażowy wątek Matagi, zrozumiesz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Byłem tam ...i się pogubiłem już w połowie drugiej strony Nawet nie jestem pewien czy ostatecznie ten kijek jest sprzedany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Byłem tam ...i się pogubiłem już w połowie drugiej strony Nawet nie jestem pewien czy ostatecznie ten kijek jest sprzedany? Na pewno, Nikt nie kupił :lol: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hudy76 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Zakładając ten wątek niekoniecznie o śmieszkowanie mi chodziło. Sporo tematów nawet ciekawych często zostaje skierowanych na zupełnie inne tory. Potem gównoburze, kłótnie, etc. W wielu tematach opinie ludzi, którzy naprawdę mają coś ciekawego do powiedzenia zostają zadeptane przez młodych/starych-gniewnych. Czasami aż żal czytać. Argumentacja typu: to nie zaglądaj!, nie zawsze działa - szczególnie po kilku głębszych . Gdyby tak dawało się wątki puszczać w niebyt, to korzystanie z forum byłoby dużo prostsze i spokojniejsze. Tylko tyle... i aż tyle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 WitamPozwolę sobie odświeżyć temat, choć nie jestem pewien czy autor wątku miał dokładnie to samo na myśli.Mianowicie, czy możliwe jest usunięcie z zawartości wątek w którym pisałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 WitamPozwolę sobie odświeżyć temat, choć nie jestem pewien czy autor wątku miał dokładnie to samo na myśli.Mianowicie, czy możliwe jest usunięcie z zawartości wątek w którym pisałem?Czy możesz zadać pytanie raz jeszcze, w sposób nie budzący wątpliwości czego dotyczy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Czy możesz zadać pytanie raz jeszcze, w sposób nie budzący wątpliwości czego dotyczy? OczywiścieZadałem pytanie w pewnym temacie, skutkiem czego wyświetla się on teraz w mojej zawartości, chciałbym to zmienić, tzn żeby się nie wyświetlał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hudy76
Może warto byłoby dodać taką opcję w ustawieniach?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi