JohnnyJohn Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jadę na ferię do Zakopanego i mam zamiar powędkować nieco w Białce- czy ktoś łowił na jej zakopiańskim odcinku?I jeszcze jedno- licencje można kupić w samym Zakopcu???Pozdro JJ@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wiem że ludzie z Zakopanego (konkretnie jeden człowiek) jeżdżą raczej nad Dunajec, powinny na początku lutego żreć pstrągi. Pamiętaj że na Dunajcu obowiązuje zakaz połowu a nie zakaz zabierania lipienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 O Dunajec nie pytałem.... ale ludzie!!??Czy ktoś słyszał o łowieniu w BIAŁCE TATRZAŃSKIEJ!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????W odcinku przy Zakopanem?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Białka Tatrzańska nie ma zakopiańskiego odcinka!!Jeśli chodzi o Białkę to wolno łowic od mniej więcej Jurgowa, tylko na sztuczną muchę. Lipienie są raczej na dolnym odcinku.Góra to raczej tylko kropek a okres ochronny trwa do 31 stycznia.W pobliżu Zakopanego masz Biały Dunajec i tam w lutym warto jechać. Potoka jest sporo, i ze wzgledu na zanieczyszczeni wody ma dobre przyrosty!!.Tylko sąsiedztwo zakopianki i brud odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A tak... .No to jak tak to przepraszam.... .Trochę mi głupio .Michalm, dzięki za informację i wyprowadzenie z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie ma sprawy!!A nad Białkę jedź koniecznie, a najlepiej w maju.Nie ma cudowniejszego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi