aigle Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Mam pytanie.Czy znane są kolegom przypadki kar dyscyplinarnych dla wędkarzy , którzy niepochlebnie wypowiadali się na temat PZW ? Edytowane 2 Marca 2020 przez aigle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Słyszałem o straszeniu takowymi, ale skończyło się na niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Saturnin Jabaji, świeć Panie nad jego duszą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Chyba Wiesław Dębicki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Czy znacie przypadki zarzutów niegospodarność w okręgach PZW ?Nie mogę sobie przypomnieć w jakim okręgu wprowadzono zarząd komisaryczny. Ktoś mi przypomni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jakiś czas temu Łódź, wcześniej Łomża. O ile dobrze pamiętam, OM pilnuje takich tematów. W którymś z okręgów była też kreatywna księgowa, która rąbnęła mnóstwo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Jakiś czas temu Łódź, wcześniej Łomża. O ile dobrze pamiętam, OM pilnuje takich tematów. W którymś z okręgów była też kreatywna księgowa, która rąbnęła mnóstwo kasy. Widzę, ze pamięć masz dziurawą i mocno wybiórczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Jakiś czas temu Łódź, wcześniej Łomża. O ile dobrze pamiętam, OM pilnuje takich tematów. W którymś z okręgów była też kreatywna księgowa, która rąbnęła mnóstwo kasy. Dawno temu w Okręgu Gdańsk był taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Z 15 lat temu niejaki Andrzej B. znany niektórym jako Bombel (swietny publicysta WŚ) dostał taki glejt, że go w zadnym okregu, kole nie chcieli czy bali się zrzeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Widzę, ze pamięć masz dziurawą i mocno wybiórczą. Dziurawą, zgoda, ale wybiórczą?Przypomnij, po co te złośliwości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dziurawą, zgoda, ale wybiórczą?Przypomnij, po co te złośliwości?Potrzebuje faktów. Jest mi to potrzebne. Proszę o doprecyzowanie gdzie i kiedy to byłoDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Piotrek , dlaczego Saturnin świeć panie ?pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Przykro mi, nie jestem kronikarzem PZW, nie pomogę.Spróbuj pogrzebać na stronie głównej PZW, powinny byc uchwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Piotrek , dlaczego Saturnin świeć panie ?pozdrawiam byniekNo co Ty, to nie wiesz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Pierwsze słyszę.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nieszczęścia chodzą po ludziach. Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 W tej chwili Sati Jabaji, transmituje na żywo na fejsie.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Zepsułeś wielki finał. Miałem napisać że Rudnicki zamienił go w ślimaka i uwięził na filarze mostu we Wierzbicy Edytowane 3 Marca 2020 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Wrocław?tak na szybko, miłej lektury..http://www.pzw.org.pl/forum/index.php?topic=5475.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Dziurawą, zgoda, ale wybiórczą?Przypomnij, po co te złośliwości?Napisz coś o swoim okręgu. Jakbyś nie pamiętał to przypomnę nr koła -16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To miałeś na myśli?Zrozumiałem, że Kolega pytał o niegospodarność okręgów, nie kół.U nas w okręgu były dwa przypadki przywłaszczenia pieniędzy przez skarbników, oba zakończyły się w sądzie. Panowie zostali skazani, a pieniądze wróciły do okręgu. Panowie skarbnicy zostali wydaleni ze związku.Nie miałem zamiaru nic ukrywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) "Nasza" księgowa ukradła ok 3 milionów. Ma sprawę w sądzie. Okręg działa dalej tylko teraz rozliczą cie z każdej złotówki wydanej. Kiedyś ponoć nikt niczego nie sprawdzał. Okręg Zielonogórski. Odkąd jej nie ma są pieniądze. Zakupili budynek na siedzibę, wyposażył SSR, kupili ośrodek zarybieniowy, teraz budują budynek dla SSR...https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/ksiegowa-ukradla-prawie-3-mln-zl-6037726628737665a%3famp=1 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Marca 2020 przez Tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Po opublikowaniu filmu o odłowach kontrolnych na jeziorze Lucieńskim autora filmu wezwano w styczniu na Twardą...to była próba zastraszenia...nie sprawdzili jednak teczki kolegi, że jest on w zarządzie koła członkiem sądu koleżeńskiego a także wielokrotnie działał z pozytywnym skutkiem na rzecz PZW...do tego nie boi się i chętnie idzie do sądu...oczy zrobili, że ich rzekomy świadek strażnik społeczny był karany za przestępstwo umyślne i dla nas jego blacha nie znaczy nic bo stracił nasze zaufanie społeczne...do tego jeszcze pismo napisane przez jakiegoś komunistę "Wezwanie na przesłuchanie"... ...cyrk na kółkach...ale próbują starymi metodami...tylko czasy się zmieniły i dziadków nikt już się nie boi... ...oczywiście to przykład tylko, nie bijmy piany i nie rozwijajmy tematu bo wiadomo nie od dziś, że część użytkowników jest blisko związanych z PZW i po cichu godzi się na obecną sytuację...każdego wola i kropka.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi