Eryk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam poszukuje łowiska do połowienia na spinning jak i na spławik w okolicach warszawy. Jeszcze nie jestem obeznany w tej okolicy poniewa?ź zazwyczaj łowię na mazurach tam mam ulubione miejsca.Interesują mnie wody stojące jak i rzeki najchętniej naturalne chocia?ź łowiskami specjalnymi te?ź nie pogardzę.Mam nadzieję ?źe mi doradzicie z g?łry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Proponuję Ci jez.G?łra w miejscowości Jan?łwek koło Nowego Dworu Mazowieckiego od centrum Warszawy to około 40 km cicha stannica wędkarska i co wa?źne mo?źna pływać na łodziach tylko wypo?źyczonych z ośrodka( a jest ich nie wiele )tel. 664 016 911.A jeśli lubisz komercję to tu?ź obok masz łowisko specjalne Okoń,a tam wiele gatunk?łw ryb i z tego co wiem nie trudno je złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jakbyś doprecyzował, kt?łra strona Warszawy, to byłoby łatwiej. Praktycznie z ka?źdej strony stolnicy coś się znajdzie. Eryk podał Ci p?łłnoc. Dorzucić mo?źna kanał Żerański, ujście Rządzy w Załubicach (kiedyś fajne linki tam były, nie wiem, jak teraz), Rokola w Otwocku, Zalew w Zalesiu G?łrnym, glinianki w Gołkowie, ze specjalnych to Halin?łw, Całowanie, Piorun?łw koło Błonia. Pozostaje te?ź cała masa starorzeczy wzdłu?ź Wisły. Ale tu to pewnie Zumi.pl pomo?źe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi