domeldoom Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 ... koleżeństwo nurkowe nakręcili: https://www.facebook.com/355336428400889/videos/1471278209708450/?__xts__[0]=68.ARDOby8gtltRUVjWU0HpsbugQ2UW8RvSEzAIgKWHyGPL2skmvie-SgAWHsnkGwJFdjdcQTzSEqG-9KUquM1Vmu-jiUX7tkAmhqGLj4AYhWML0wy5FeH8-TR2DDHzvW58UMQhFPxqKNu0ShlyL1EHwaqBHxcRG5o5yw9OB3cOvakfwgO0xNi27sVegUgJnULI5t3E-pW-MP2fwsmiERYyrkJgJiFUgDV3qzHFQ7D_Bh6fE1sXTVxpTW492-2Di6li84Ogkq4arSTyDLbwtIeBmFlFJjdABxYHiZCDh7fA3HbvEIfuozlfiNkj43XDz46Z-MKM3UORJI8PP-IUVwKfJVL3pU1U4NhPrEPileX7ztlrB0UE-09owJtlaVwaWdIpZps&__xts__[1]=68.ARBewFIu5JJUJKvLG6ApaebMbPBbySZ6eE7eR_m1Nrp10wgeFDaGS_Y-p4MQ9QC-sca23BufzNFAKL8oL9MavYLyyyOYeeWkMvXFGN9g7mRFxzUxspBWiKJiy6_RYBiqkSa0RrnuSH8SogtA44_hhlm1Ow8gEfXmNJNFZ1YYH13flXmvHPNwa-6EmLd_QO6vRLw7aFAtLoyIVvLv-2rgKQ_TwA3xOi3DBSULokW7LqZXJZeDzScj4iZOeoealAUG4uFhf1mt5aekmsOd-rRS5gy6rHUyFUJymois31ioM0QbduE6qkfaFxsHiLd9BzDZ529uegLq2qlKvtgxdBht0LlhyajFYHsyA18&__tn__=kC-R&eid=ARBL33C8VK74OuM2OTAiYYEmE5lVpNVYafuVKyABrcnlNRGicI1U6bP9cAP0RR7Ox5Dku3Bf_bd43BMz&hc_ref=ARQV0ges0GH5yaehrnA8v7EUlY7_TjlidKQ6D-e-DPvkrwSvimugS3JvbT0wdf8sFPQ&fref=nf Nie wiem jak wstawić link z FB, może zadziała, jeśli nie to proszę o korektę, ew. usunięcie. pzdr,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To normalne odkad pan K. "wygrał" przetarg na dzierżawę zbiornika. Z tą różnicą, że w siatach ryb coraz mniej i coraz mniejsze. Pewnie przez kormorany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) @domeldoom Film nie jest smutny - taki mamy klimat. Może to głupio zabrzmi ale mam lekką znieczulicę na takie widoki. Wiem, wiem zaraz mi się dostanie. Chciałbym tylko powiedzieć, że naszego gderania jest multum i nic się nie zmienia. Ani władza w pzw, ani ustawy się nie zmieniają, no i nasze postawy też się nie zmieniają. Wrzucam nas wszystkich do jednego worka bo większość z nas, nie tutaj z forum tylko nad wodą, ma na to wyje...e. Czemu? Nie chcę się iść głosować, nawet papierów po zanęcie czy butelki nie chce się zabrać znad wody i to po sobie, nie mówiąc o tym co się zastało nad wodą. No ale tu nawet nie chodzi o wędkarzy tylko naród. W niedzielę szybki wypad nad Rawkę z rodziną na spacer. Znane miejsce, rodziny z dziećmi, morsy szykują się do kąpieli, spacery i inne takie. Wysiadam z samochodu z córką i zbieramy śmieci, głównie puszki i plastikowe butelki. Spora reklamówka śmieci obok których morsy przekicały jak zające jakby te śmieci nie istniały. Rozbite butelki większym łukiem wymienili.Przyjeżdża gość G klasą i patrzy na mnie jak na idiote wypakowuje wózek i żonę i ma dupie śmieci jakie leżą obok. Jak jechaliśmy do domu na starorzeczu widzę dwa świeże worki w wodzie. Nie miałem jak wyciągnąć, ktoś z mostu rzucił.Mamy ustawę śmieciową... a ludzie dalej takie rzeczy robią. Aaaa. Wiece, Rawka to rezerwat przyrody... rzeka urocza i ma charakter górski i każdy ma w dupie tą wodę łącznie z pzw... które nie zarybia tej wody chyba w ogóle. Do brzegu.Ten naród ma tylko wymagania i nic nie chce sam zrobić tylko czeka na innych. Dlatego mamy kłusoli, rybaków którzy chcą kasę z ryby, śmieci na brzegu i w wodzie oraz brak ryby do łowienia. Dlatego mam znieczulicę, pocięte łapy od wygrzebywania szkła i czasem wyj... jak łowie na te śmieci bo bym nie połowił wogóle lub bo worek/ plecak już pełny tego syfu i nie zbieram dalej. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Marca 2020 przez ezehiel 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Do brzegu.Ten naród ma tylko wymagania i nic nie chce sam zrobić tylko czeka na innych. Dokładna i 100 % analiza większości Polaków. Lepiej bym tego nie ujął. Smutne to ale prawdziwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Marcin, tutaj akurat nie ma o czym gadać- dzierżawa klepnięta, wygrały papiery operatowe...były próby odwoławcze, krążyły ploty o próbach odebrania wody ok. 2011r. Szkoda gadać. Można poczytać szerzej w wątku o ZK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Marcin, tutaj akurat nie ma o czym gadać- dzierżawa klepnięta, wygrały papiery operatowe...były próby odwoławcze, krążyły ploty o próbach odebrania wody ok. 2011r. Szkoda gadać. Można poczytać szerzej w wątku o ZK....Ja rozumiem. Chciałbym zobaczyć operat. Czy jest ktoś kto widział ten papier? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi