Skocz do zawartości

Szwecja - 4 os. poszukiwana dobra miejscówka.

shreek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sorki że pierwszy post na forum i od razu prośba o pomoc, ale od dawna już jestem biernym uczestnikiem forum i jak na razie nie potrzebowałem tak pilnej pomocy. Ale do rzeczy.

W dniu dzisiejszym dowiedziałem się, że w gruzach legła planowana od stycznia na 19 maja br. wyprawa za szczupakiem do Szwecji, w której oprócz mnie miały brać udział jeszcze 3 inne osoby. Od stycznie więc mam też opłaconą rezerwację na prom i zerwanie jej wiąże się z utratą jej kosztów co niewątpliwie szarpnie naszą grupę po kieszeni.

I tutaj prośba do Was - czy możecie polecić jakieś sprawdzone miejscówki na szczupaka, jakieś prywatne kwatery, czy też biura podróży, które mogłyby zapewnić zakwaterowanie dla 4 os. oraz wszystkie inne niezbędne do wędkowania kwestie w tym m.in. 2 łodzie z silnikami we wskazanym terminie. Wiem że kilku użytkowników forum organizuje takie wyjazdy i może mogłoby coś zaproponować - jeżeli tak proszę o takie info wraz z wyceną na PM.

Liczę na Waszą wyrozumiałość za pierwszego takiego posta i o ile jest ktoś mi w stanie pomóc to z góry dzięki.

Pozdrawiam.

Witam sprawdz nagruberyby.pl polecam J.Boren, właśnie z tamtąd wróciłem rewelka! Cena pobytu przy 6-u osobach i dwóch łodziach z silnikami 15KM, siedem dni wędkowania, licencje na to jezioro, ubezpieczenie,mapka łowiska, zakwaterowanie, pościel bez pościelowego, doradztwo i wskazówki doświadczonego przewodnika, cena w promocji około 1100zł/1osob. oczywiście jak piszesz dojazd własny, pozdrawiam M.

Echhh.. dopiero wróciłem do domu. Musiałem odreagować nad wodą :D

Poszło zapytanie w sprawie terminu na maila i zobaczymy, może jutro się ktoś odezwie.

Dzięki za info.

Pozdro

Jeżeli choć trochę znasz angielski to jedź w ciemno . W tym roku jest maasę wolnych miejsc w Szwecji i Norwegii , jest wyraźnie odczuwalny kryzys i bardzo dużo ofert <last minute >

można brać wybierać ,a co do polskich touroperatorów wędkarskich mam swoje zdanie ( szerzej mogę napisać Ci na priv ) .Na ogólnym mogę tylko napisać że dużymi krokami nadchodzi korekta na rynku i panowie ( z małego p z premedytacją ) naliczający sobie marże z kosmosu w przypadku np wypraw do Szwecji , będą musieli nauczyć się jeść małą łyżką albo znikną z rynku i nikt po nich nie zapłacze

Dzięki za info, ale sprawa już nieaktualna. Zapomniałem wczoraj napisać w temacie.

Na razie nie bardzo mogę pisać gdzie jedziemy, ale po powrocie wrzucę jakąś relacje i info czy było warto.

Dzięki wszystkim za pomoc.

a sprawdzales www.rimpact.se

maja jeszcze wolne miejsca bo pytalem.

Jaki rejon was interesuje?

Boren odradzam.

Nudne jezioro.

nudne jezeli chodzi o uksztaltowanie.

dno jak na szwedzkie jezioro niespotykane prawie plaskie. Zatok mało.

Szwedzi faktycznie twierdza jest dobrym jeziorem szczupakowym ale tydzien po zejsciu lodu.

A magiczne to są ceny sprzetu wedkarskiego. :mellow:

A rybne jest tak samo jak wiekszosc wod w szwecji, bardziej niz w polsce.