shreek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam. Sorki że pierwszy post na forum i od razu prośba o pomoc, ale od dawna już jestem biernym uczestnikiem forum i jak na razie nie potrzebowałem tak pilnej pomocy. Ale do rzeczy. W dniu dzisiejszym dowiedziałem się, że w gruzach legła planowana od stycznia na 19 maja br. wyprawa za szczupakiem do Szwecji, w której oprócz mnie miały brać udział jeszcze 3 inne osoby. Od stycznie więc mam też opłaconą rezerwację na prom i zerwanie jej wiąże się z utratą jej kosztów co niewątpliwie szarpnie naszą grupę po kieszeni.I tutaj prośba do Was - czy możecie polecić jakieś sprawdzone miejscówki na szczupaka, jakieś prywatne kwatery, czy też biura podróży, które mogłyby zapewnić zakwaterowanie dla 4 os. oraz wszystkie inne niezbędne do wędkowania kwestie w tym m.in. 2 łodzie z silnikami we wskazanym terminie. Wiem że kilku użytkowników forum organizuje takie wyjazdy i może mogłoby coś zaproponować - jeżeli tak proszę o takie info wraz z wyceną na PM. Liczę na Waszą wyrozumiałość za pierwszego takiego posta i o ile jest ktoś mi w stanie pomóc to z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Spróbuj tam http://www.zewprzygody.pl/Default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam sprawdz nagruberyby.pl polecam J.Boren, właśnie z tamtąd wróciłem rewelka! Cena pobytu przy 6-u osobach i dwóch łodziach z silnikami 15KM, siedem dni wędkowania, licencje na to jezioro, ubezpieczenie,mapka łowiska, zakwaterowanie, pościel bez pościelowego, doradztwo i wskazówki doświadczonego przewodnika, cena w promocji około 1100zł/1osob. oczywiście jak piszesz dojazd własny, pozdrawiam M. Echhh.. dopiero wróciłem do domu. Musiałem odreagować nad wodą Poszło zapytanie w sprawie terminu na maila i zobaczymy, może jutro się ktoś odezwie.Dzięki za info.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Spróbuj tam http://www.zewprzygody.pl/Default.aspx A tu zaraz też pisze Dzięki również za info.Pozdrawiam. Jakby ktoś jeszcze miał propozycję to walcie jak w dym.Niestety ale czas mocno pili PS. Ktoś może się wypowiedzieć odnośnie tego jeziora Bolmen?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jeżeli choć trochę znasz angielski to jedź w ciemno . W tym roku jest maasę wolnych miejsc w Szwecji i Norwegii , jest wyraźnie odczuwalny kryzys i bardzo dużo ofert <last minute >można brać wybierać ,a co do polskich touroperatorów wędkarskich mam swoje zdanie ( szerzej mogę napisać Ci na priv ) .Na ogólnym mogę tylko napisać że dużymi krokami nadchodzi korekta na rynku i panowie ( z małego p z premedytacją ) naliczający sobie marże z kosmosu w przypadku np wypraw do Szwecji , będą musieli nauczyć się jeść małą łyżką albo znikną z rynku i nikt po nich nie zapłacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a sprawdzales www.rimpact.se maja jeszcze wolne miejsca bo pytalem. Jaki rejon was interesuje? Boren odradzam.Nudne jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki za info, ale sprawa już nieaktualna. Zapomniałem wczoraj napisać w temacie.Na razie nie bardzo mogę pisać gdzie jedziemy, ale po powrocie wrzucę jakąś relacje i info czy było warto. Dzięki wszystkim za pomoc. a sprawdzales www.rimpact.se maja jeszcze wolne miejsca bo pytalem. Jaki rejon was interesuje? Boren odradzam.Nudne jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 spoko, czekamy na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam J.BOREN nudne? Z pewnością, że zaj... rybne! Poczekamy, przeczytamy co się (będzie) działo na jeziorze co koledzy wybrali, pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 nudne jezeli chodzi o uksztaltowanie.dno jak na szwedzkie jezioro niespotykane prawie plaskie. Zatok mało.Szwedzi faktycznie twierdza jest dobrym jeziorem szczupakowym ale tydzien po zejsciu lodu.A magiczne to są ceny sprzetu wedkarskiego. A rybne jest tak samo jak wiekszosc wod w szwecji, bardziej niz w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi