spinstar Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Stworzyłem wiele przynęt.Połączyłem główkę od koguta z wirówka,dla niektórych była to dość kontrowersyjne połączenie, lecz miałem efekty łowiąc na tą przynętę nie tylko ja.Inspiracja dla skonstruowania przynęt był stary dobry Sumex i Spinerbajt.Powstała przynęta STARTBAJT .W przynęcie można wymieniać paletki.Chciałem stworzyć powlokę która by była podobna kolorystycznie do łownych przynętdo połowu okoniowatych.Efekty przeszły moje oczekiwania.Startbajt z kotwiczką:Gramatura dostępnych przynęt w wersjach Oliwka Classic,Baryłka Classic,Turbo i Stefano :2g,4g,6g,8g,10g,15g,20g,25g,30g,40g,50g,65g,90g,100g,120g,150g.Przynęty zostały już wcześniej przed pokazaniem ich zgłoszone do Urzędu Patentowego. Edytowane 19 Lipca 2013 przez spinstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Osobiście już nie wędkuje na obrotówki Ale niezły patencik no i samo wykonanie bardzo fajne. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinstar Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Skusiłem się i pokryłem masą paletki kupione niedawno na Allegro i efekty przeszły moje oczekiwania testując prace tych wiróweczek na paletce Aglia 1 i 2 , połowiłem szczupaki.Wirują tak samo dobrze jak normalne nie pokryte masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam jest dostępny jakiś cennik tych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi