grunwald1980 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam.Poszukuje kogos kto ma badz zna kogos kto posiada psa rasy Rottweiler (w podkarpackim najlepiej Rzeszow i okolice) w celu pokrycia mojej suczki.Interesuja mnie tylko psy dobrze ulozone bez zadnych problemow zdrowotnych o silnej muskularnej budowie.Kwestia wynagrodzenia do obgadania moge dac szczeniaka badz zaplacic.Dziekuje wszytskim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 rozumiem, że suka ma uprawnienia hodowlane, pies również ma być rasowy? A jak nazywa się Twoja hodowla? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nowe prawo weszło dotyczące ochrony zwierząt,hodowli itd: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ...i dobrze skończy się handel psiakami z koszyka na targu co by na jabola było.Karalność też wzrosła za złe traktowanie zwierząt.Ostatnio z moich okolic psa ktoś wyrzucił przez okno i co?Poszedł siedzieć-siedzieć!!!!nie jakieś tam zawiasy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Za gwałty na dzieciach sa smieszne kary wiec za psa mają sadzać?? taki kraj...ale za pomowienie mozesz grzać puszke do usranej smierci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Za gwałty na dzieciach to powinna być egzekucja publiczna na stryczku bo co tu resocjalizować <_< .Nie martw się jak trafi taki do puchy z tego paragrafu to nie istotne ile dostał,ważne co go tam czeka.Sądy też o tym dooobrze wiedzą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie martw się jak trafi taki do puchy z tego paragrafu to nie istotne ile dostał,ważne co go tam czeka.Sądy też o tym dooobrze wiedzą. Dokładnie, wystarczy zadbać o to aby współosadzeni dowiedzieli się za co ma wyrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 nie jest tak łatwo , siedzą takie gnidy na ochronkach i nie zawsze można im pdziekować za wyczyny na wolności.... tak słyszałem ps zmiana tematu od pierwotnego niesamowita, ale to taki dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No dobra, to i ja coś dorzucę... Mój kocur by sobie coś bzyknął Uprzedzając pytania:kocur rodowodowy z tytułem Supreme Champion, rasa Maine Coon, waga 10 kg; kolor czarny z białym klasycznie pręgowany (kod EMS MCO n 09 22), drugi kocur z tytułem Inter Champion, Maine Coon, czarny dymny (MCO ns);mam zarejestrowaną hodowlę - full legal;3 tygodnie temu urodziły się po nim kocięta, 7 szt., mamusia też oczywiście rodowodowa z osiągnięciami wystawowymi....Może są chętni? Następne mioty w planach....link do mojej hodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Przepraszam, a te koty to o jakim smaku? Przepraszam ale nie mogłem tego nie napisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald18 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 rozumiem, że suka ma uprawnienia hodowlane, pies również ma być rasowy? A jak nazywa się Twoja hodowla? Witam suka ma uprawnienia naturalne.Hodowca nie jestem wiec takowych uprawnien nie ma wystawionych.Suke chce dopuscic nie ze wzgledu na utarg tylko w celach typowo zdrowotnych.Suka ma 5 lat i nie byla nigdy dopuszczana a nie chce jej sterylizowac, probowalem w grudniu ale nie byla zainteresowana :/.Tak interesuje mnie jedynie pies rasy rottweiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald18 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ...i dobrze skończy się handel psiakami z koszyka na targu co by na jabola było.Karalność też wzrosła za złe traktowanie zwierząt.Ostatnio z moich okolic psa ktoś wyrzucił przez okno i co?Poszedł siedzieć-siedzieć!!!!nie jakieś tam zawiasy. Witaj tu nie chodzi o jabola.Suka ktora sie pusci bedzie miala potomstwo i lepiej zeby je ktos za jabola sprzedal niz poszedl na rzeke i potopil, zostawil w lesie badz zaniosl do schroniska.Pracowalem jako wolontariusz w pewnym schronisku i wiem jak ciezko jest sie pieskom wydostac z takiego miejsca, wiem w jakich zyja warunkach.Sam mam jednego pieska ze schroniska i widze jak to zniszczylo jego psychike, takie psy sa jak dzieci z domu dziecka.Co do ludzi znecajacych sie nad zwierzetami powinna byc kara bezwgledna nie jakies tam zawiasy badz grzywna.Ludzie znecajay sie nad zwierzetami posiadaja pewne zaburzenia psychiczne co dyskwalifikuje ich do zycia w spoleczenstwie, jednak nasze prawo nie bierze pod uwage tego ze skoro ktos skrzywdwil zwierze to jest zly tylko czekaja az skrzywdwi czlowieka co predzej czy pozniej nastapi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achaja92 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam.Poszukuje kogos kto ma badz zna kogos kto posiada psa rasy Rottweiler (w podkarpackim najlepiej Rzeszow i okolice) w celu pokrycia mojej suczki.Interesuja mnie tylko psy dobrze ulozone bez zadnych problemow zdrowotnych o silnej muskularnej budowie. czy oferta nadal jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Sorry za OT, ale czy mi się wydaje, czy mamy 2 grunwaldów w jednej osobie?? PS Achaja witaj na forum...mamy fajny dział z przywitaniami polecam Edytowane 7 Grudnia 2013 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) (...) @ kanclerz, nie trudź sie juz wykopkami zwłaszcza jak coś piłeś bo to na serce niezdrowe Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A ja jestem ciekawy co wyszło z tego rottweilera i maine coona? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi