Skocz do zawartości

Rottweiler

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Poszukuje kogos kto ma badz zna kogos kto posiada psa rasy Rottweiler (w podkarpackim najlepiej Rzeszow i okolice) w celu pokrycia mojej suczki.Interesuja mnie tylko psy dobrze ulozone bez zadnych problemow zdrowotnych o silnej muskularnej budowie.Kwestia wynagrodzenia do obgadania moge dac szczeniaka badz zaplacic.Dziekuje wszytskim za pomoc

• 3 tygodnie później...

No dobra, to i ja coś dorzucę... :lol: :lol: :lol:

Mój kocur by sobie coś bzyknął :huh:

Uprzedzając pytania:

kocur rodowodowy z tytułem Supreme Champion, rasa Maine Coon, waga 10 kg; kolor czarny z białym klasycznie pręgowany (kod EMS MCO n 09 22), drugi kocur z tytułem Inter Champion, Maine Coon, czarny dymny (MCO ns);

mam zarejestrowaną hodowlę - full legal;

3 tygodnie temu urodziły się po nim kocięta, 7 szt., mamusia też oczywiście rodowodowa z osiągnięciami wystawowymi....

Może są chętni?

Następne mioty w planach....

link do mojej hodowli

post-34-1348917164,4721_thumb.jpg

post-34-1348917164,6082_thumb.jpg

rozumiem, że suka ma uprawnienia hodowlane, pies również ma być rasowy? A jak nazywa się Twoja hodowla?

Witam suka ma uprawnienia naturalne.Hodowca nie jestem wiec takowych uprawnien nie ma wystawionych.Suke chce dopuscic nie ze wzgledu na utarg tylko w celach typowo zdrowotnych.Suka ma 5 lat i nie byla nigdy dopuszczana a nie chce jej sterylizowac, probowalem w grudniu ale nie byla zainteresowana :/.Tak interesuje mnie jedynie pies rasy rottweiler.

...i dobrze skończy się handel psiakami z koszyka na targu co by na jabola było.Karalność też wzrosła za złe traktowanie zwierząt.Ostatnio z moich okolic psa ktoś wyrzucił przez okno i co?Poszedł siedzieć-siedzieć!!!!nie jakieś tam zawiasy.

Witaj tu nie chodzi o jabola.Suka ktora sie pusci bedzie miala potomstwo i lepiej zeby je ktos za jabola sprzedal niz poszedl na rzeke i potopil, zostawil w lesie badz zaniosl do schroniska.Pracowalem jako wolontariusz w pewnym schronisku i wiem jak ciezko jest sie pieskom wydostac z takiego miejsca, wiem w jakich zyja warunkach.Sam mam jednego pieska ze schroniska i widze jak to zniszczylo jego psychike, takie psy sa jak dzieci z domu dziecka.Co do ludzi znecajacych sie nad zwierzetami powinna byc kara bezwgledna nie jakies tam zawiasy badz grzywna.Ludzie znecajay sie nad zwierzetami posiadaja pewne zaburzenia psychiczne co dyskwalifikuje ich do zycia w spoleczenstwie, jednak nasze prawo nie bierze pod uwage tego ze skoro ktos skrzywdwil zwierze to jest zly tylko czekaja az skrzywdwi czlowieka co predzej czy pozniej nastapi.

• Like 1

• 1 rok później...
  • 5 lat później...