boseib Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam koledzy. Ju?ź jutro długo oczekiwany przez wszystkich dzień. Zastanawiam się ktory gatunek jest tutaj najpopularniejszy. Gdzie planujecie rozpoczęcie prawdziwego sezony spiningowego i jakie przynety uwa?źacie za najlepsze na początek maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Boleń rzeka Wisławoblery na lekko 3-7cm (tak max. do 10g) Obowiązkowo wszystkie ryby z powrotem do wody !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 U mnie to samo Wisła i BOLEŃ Przynęty to te?ź woblery r?ł?źnej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cześć Wczoraj zrobiłem ponad 200 km po Beskidach, zapor?łwki + strumienie. Jak ktoś tutaj się wybiera, to niech raczej siedzi w domu i przeczeka ten najazd. Ludzie, auta, grille, motory, motory, motory, jeden wielki piknik. Nie ma szans zaatakować z brzegu, mo?źe z łodzi. Rzeki Soła, Skawa, małe dopływy wypchane po brzegi białymi morsami, fokami, stadami pingwin?łw. Zajebiście. Czekam do przyszłego tygodnia, szkoda nerw?łw...Ale jak tu wytrzymać w domu, kiedy otwarcie sezonu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja rano paje, tzw. Mazurszczaki a przed zmrokiem Bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pleciona Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szczupłe, szczupłe, szczupłe! Inaczej sobie tego nie wyobra?źam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hector Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 od kilku lat 1 2 3 maj to samo jezioro i oczywiście zębaty do 1-go czerwca jakoś trzeba sobie radzić a p?łźniej SANDACZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 minecjusz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szczupaki Ja jestem szczupły, one są szczupłe - więc razem będziemy ładnie na fotkach wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Idąc tym tropem, to ja jestem cienki bolek! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bootleg Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 co to za wyb?łr wiadomo, ?źe rano szczupły a pod wiecz?łr bolek i tak przez cały maj hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 co to za wyb?łr wiadomo, ?źe rano szczupły a pod wiecz?łr bolek i tak przez cały maj hehe No i klenik z jaziem w nocy i temat wyjaśniony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 1 maja ,to dla mnie zawsze był pstrąg.A jutro biorę jerk?łwkę i much?łwkę.Na szczupłego raczej nie liczę,nie ta pogoda.Ale popr?łbować trzeba.Ale na bank nałowię wzdręg na małe nimfki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zwierzu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja od 1 do 6 atakuję szczupłe na pobliskich zapor?łwkach.Noooooo w końcu maj i jakieś konkretne przynęty mo?źna u?źywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinningista_odrzański Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 tylko boleń, jutro zawody na odrze i juz cały sprzęt gotowy...nawet przez zimę kilka wobkow zrobilem z nud?łw, więc kto wie...mo?źe zaskocze je na odrze ?źerują jak wściekłe, tyle, ?źe trzeba trafic w godzinę... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinningista_odrzański Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 zdecydowanie boleń dziś rządził... na odrze w miejscowości cigacice... w sumie padło du?źo boleni na zawodach, a wszystkie do wody wr?łciły więc rybostan nienaruszony////.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 minecjusz Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A u mnie kr?łlował szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
boseib
Witam koledzy. Ju?ź jutro długo oczekiwany przez wszystkich dzień. Zastanawiam się ktory gatunek jest tutaj najpopularniejszy. Gdzie planujecie rozpoczęcie prawdziwego sezony spiningowego i jakie przynety uwa?źacie za najlepsze na początek maja.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi