pampi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam, zakładam wątek bo nie mam zielonego pojęcia skąd mogę dorwać ?łw szpulę. Chodzi mi oczywiście o szpulę aluminiową. Mo?źe kt?łryś z koleg?łw biegły w dziedzinie sprzętu podrzuci jakiegoś linka albo da namiar na miejsce gdzie m?łgłbym ją dostać. Będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jakbyś rozmiar podał to mo?źe bym coś miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 4000 zapomniałem dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mam 3500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 a tak zeby nie zakladac nowego watku,zna ktos moze wymiary lozysk do LIBRY SA4000 chodzi o podparcie korby i kosz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nikt nie wie gdzie ją mogę dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Szpula jest tu: http://allegro.pl/szpula-do-kolowrotka-tica-libra-gb-4000-ko -ph-i2325491961.html Mo?źesz r?łwnie?ź zapytać w sklepach wędkarskich, w kt?łrych oferowane sa kołowrotki Tica (obecnie najczęściej karpiowe) czy nie sprowadziliby szpulki do interesującego Cię kołowrotka. Przykłady sklep?łw: Fishing Mart, Carpmix, EuroCarp. Co do ło?źysk - to wyjmij z kołowrotka, idz do sklepu modelarskiego i kup takie same - chińskie ju?ź od 3 zł japońskie po 30 i więcej. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Jans, a za ile uwolnisz szpulę do libry 3500 i w jakim ona jest stanie? Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 a wesja GB będzie pasowała do SA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Tak to jest to samo, r?ł?źni się tylko napisami i brakiem otwork?łw - kt?łre zmniejszają masę szpulki. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi