croock Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Chodzi głównie o podobne do Strike Pro Guppie, Svartzonker McMio i McMy. A jakby jeszcze pływały, byłoby idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 pablo1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Sebalos z forum robił genialne. Wrzucić foto? Waga około 100 gramów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tu zerknij:https://www.jula.pl/search/?query=Abu Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Osobiście też polecam taile McMy Pajki, czekaj na promocje w juli, były swego czasu od 15 do 30 zł. Teraz widzę, że są za 60. Sprawdza mi się ta przynęta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sebalos z forum robił genialne. Wrzucić foto? Waga około 100 gramów.poprosimy o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) OK. Zaraz. poprosimy o zdjęcieMam kilka sztuk, te z foto plus jeszcze ze dwa.Uprzedzając ewentualne pytania - nie są na sprzedaż. Edytowane 13 Marca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 one są super. pamiętam filmy z pracą. jakiś czas temu pisałem jednak do sebalosa i odpisał mi wtedy, że nie ma na sprzedaż @godski, one były tylko tonące? jak się na nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Tonące ale wagowo różniły się między sobą. Spokojna praca, długie pociągnięcia albo jednostajne ściąganie.Gdy Buster czy Melek zawodzą czasem zaczynają kosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 czyli - przenosząc porównania na punkty odniesienia z masowej produkcji - coś jak salmo sweeper , tylko z ogonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sweeperem mało rzucałem bo go nie lubię tak więc nie powiem. W tym sezonie kupiłem kilka i zamierzam go ujarzmić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Zrób sobie. To nie takie trudne. A frajda wielka. Jeśliś ciekaw wskazówek żółtodzioba, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Zrób sobie. To nie takie trudne. A frajda wielka. Jeśliś ciekaw wskazówek żółtodzioba, zapraszam na priv.Robiłem pojedyncze sztuki, wykorzystując coś takiego w miejsce tylnej kotwicy: Moim zdaniem taka opcja bardziej przybliża jerka akcją do mcmio niż do takich jak mcmy, guppie, czy jerki sebalosa. W tym roku zamierzam to rozwiązanie przetestować na sliderach w Szwecji, jeśli pandemia pozwoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 czy może ktoś poleci, czy podzieli się doświadczeniami, które, gdzie i jakie warto kupić jerki z ogonkiem twisterowym?? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Robiłem pojedyncze sztuki, wykorzystując coś takiego w miejsce tylnej kotwicy: Moim zdaniem taka opcja bardziej przybliża jerka akcją do mcmio niż do takich jak mcmy, guppie, czy jerki sebalosa. W tym roku zamierzam to rozwiązanie przetestować na sliderach w Szwecji, jeśli pandemia pozwoli.Ogon na wkrętce w "dupce" jerka a na przegubie w miejscu kotwicy to dwie zupełnie inne akcje. W ubiegłym sezonie Patryk (patryk123 i jego autorski temat w lurebuldingu "moje jerkusie" ) testował różne rozwiązania. W tym sezonie mogłem niektóre z tych przynęt sprawdzić - byłem bardzo zaskoczony ich świetną pracą. Polecam serdecznie, dla mnie osobiście handmejdy nr 2 zaraz po Melku, aczkolwiek Patryk ma jeszcze kuupę czasu by wskoczyć na pozycję lidera ????Gdyby nie krach finansowy męczyłbym chłopaka dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Robiłem kiedyś takie na Finlandię ,im mniejszy twister tym lepsza praca ,stosowałem Maggoty lub coś podobnego z nazwy ale importer zrobił mnie w bambuko z kasą i temat przepadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Zapraszam do kontaktu dla każdego coś ciekawego znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi