zandermafija Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Interesuję mnie Complex Ci4+ 17 2500s F6, czym różni się mechanicznie od Stradica ci4 16? Complexa można nabyć za 900zł, czyli 200-300zł więcej od Stradica. Za nieco więcej mam troszkę niższą wagę i więcej łożysk. Jak pracuje mechanizm względem Stradica? Jak dla mnie ładniejszy niż stradic i mniej popularny, ale czy dużo lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Gdzie można kupić nowego complexa za 900?Może lepiej wziąć stradic i za różnice w cenie dokupić szpulke od vanquisha 16 2500s albo C3000S. Zejdziesz pewnie z waga do podobnego poziomu co complexa a na plus dodatkowa płytka szpulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Stradica CI4+ mam obłowionego, a raptem pare dni temu kręciłem Conplexem. Dla mnie oba kręcą wręcz identycznie. Chyba lepiej podkręcić Stradica dodatkowymi łożyskami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mam i stradica i complexa, zdecydowanie kultura pracy na konto complexa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Mam i stradica i complexa, zdecydowanie kultura pracy na konto complexa Potwierdzam jw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Praca Complexa jest zdecydowanie lepsza niż stradicka ci4+ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi