koks Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witam,gdzie moge kupic dobre koguty czy jigi na pstraga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 http://www.pstragman.pl/pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mo?źe podpasuje moje wykonanie gramatura 1gr, 1.5gr, 2gr, 2.5gr, 3gr ,4gr.mo?źliwe wykonanie na haku lub drut+kotwica. . www.lprods.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekL Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 bardzo ładne wykonanie, czy ruchomy element hak lub kotwica nie plącze się o linkę podczas zarzucania?, Czy mogę zapytać z jakiego drutu wykonuje Pan stela?ź koguta, czy jest to drut miękki czy twardy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam. Drut kt?łrego u?źywam jest twardy( zresztą buduje na nim moje obrot?łwki)Co do plątania, stosuje kotwiczki 10 i jeśli koguta wią?źę bezpośrednio do ?źyłki to raczej bardzo rzadko,a gdy zastosuje krętlik z agrawką to odrobinę się plącze, ale coś za coś z agrawką mo?źna bez problemu u?źyć odczepiacza i wtedy straty w kogutkach są mniejsze.Jak coś 793-964-044 chętnie odpowiem na pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi