Xiaou Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Panowie a z kijem Mikado SLX nymph ktoś miał styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyzant Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) SLX to nie widziałem. Mam mikado mlx nymph 10' #4.Fajna budżetówka:) nie gubi ryb i dobrze pracuje.Na krótką jak i na długą nimfę. Przeciążyłem ją linką #5 micro skagit, do mokrej i też fajnie lata.polecam Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez partyzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Panowie a z kijem Mikado SLX nymph ktoś miał styczność?Dostalem ten kij pare dni temu do reki. Na sucho wyglada calkiem ok. Wykonczony przyzwoicie jak za te pieniadze. Lekki. Cos mnie jednak podkusilo i zostawilem go w PL a mieszkam w Uk. Niby jak przyjade znow na wakacje mam wyskoczyc nad San Teraz mam zagwozdke czy zaplacic 20£ i go sobie przyslac czy moze jednak poszukac czegos na miejscu. Moj budzet to max £100. Moze byc uzywka. Na ang forum polecano Loomis and Franklin Nymph rod. Troche ponad budzet. Jakies sugestie od forumowiczow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi