Seeb Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam.Ciekawe co ten THRIL pokaże we wodzie?? http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=20&producer=92 Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Juz pokazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seeb Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Juz pokazał... Nie chce ciągnąćza język ale może coś więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 tutaj już trochę o tym było: THRILL SALMO Ja osobiście jeszcze nie miałem okazji tej przynęty przetestować ale jak tylko zacznie się sezon porządnie za to wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seeb Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Właśnie zamówiłem po jednym na próbe Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Kolekcja Thrilli musi być w korsarskim boleniowym podorędziu. I będzie:)Sezon 2007 zamierzam poświęcić boleniowi Wisły i Narwii oraz szwedzkim szczupakom i okoniom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ciekawy wobler...Wartało by go mieć w swym arsenale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seeb
Witam.
Ciekawe co ten THRIL pokaże we wodzie??
http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5& assortment=20&producer=92
Pozdr.Seba
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi