Przemek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No to kolego będziemy razem je testować <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Muszę je jeszcze uzbroić tylko w co i jaka wielkość? WMC 4 czy Owner? Podobno różnica w wadze jest znacząca dla akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jak dasz za duże kotwice to zgaszą pracę woblera...mniejsza może być ale za duża na pewno zepsuje pracę....musisz mieć kilka wielkości i przetestować każdą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panowie o co tu chodzi ? Taki tekst mi wywala jak chce coś wstawić " Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ładne wobaski ,wstawiaj przez więcej opcji i jak nie wejdzie to kliknij jeszcze raz powinno wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Oj dawno nic nie wystrugałem, ale jak sie tak napatrze na te Wasze cudeńka to chęci nabieram A tu pare z jesieni.Robiłem i takie mocno przeciążone z jajem i nawet sprawdzały się na okoniachUklejowate, ale z przeznaczeniem na jezioroA tu takie nieśmiałe próby zrobienia jigwoblera. Pracowały fajnie , ale sukcesów na nie jakoś nie odniosłem Pozdrawiam Ps. dzięki Kielo za pomoc . Edytowane 22 Stycznia 2013 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jakiś czas temu kombinowałem z woblerem który pracowal by jak cykada , ale mocno lusterkowal w opadzie .Wyszło mi coś takiego 4,5 cm uzbrojony około 7g . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pierwsze próby oklejania folią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bardzo fajne woblerki. Jak rozłożyłeś obciążenie przy tym cykado - woblerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam,ładnie wyszło te oklejanie-grzbiecik troszkę w oliwkę wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W tym ze zdjęcia obciążenie dawałem tak Z kilku sztuk został mi tylko jeden , ale zrobie je w kilku wielkościach bo sprawdziły się na okoniach ( testowane tylko na płytkim jeziorku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Temat folii na czasie , więc i ja próbuje oklejać Fotki takie sobie , ale coś tam widać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Mistrzostwo te ostatnie wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Czas uzupełniać pudełka Takie bez fajerwerków bo z resztek i na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 fajerwerki to niech ryby robią skacząc nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Twoje woblerki są coraz ładniejsze i fajnie widać w wątku jak poprawia się szata graficzna.Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki za miłe słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Spróbuj dać odwrotnie kotwiczkę, bo obawiam się, że przy tak założonej większość brań nie będzie zacięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Łowiąc w toni można odwrócić , ale gdy chcemy obstukiwać dno robi się strasznie czepliwa ,więc ja zakładam zawsze tak ,ale jak ze wszystkim trzeba kombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Kombinuje z oklejaniem , i zastanawiam się czy zawsze rzezbicie skrzela i inne detale na drewnie a póżniej oklejacie ,czy tak jak ja ostatnio próbuje wyciskać jakieś tam wzory na foli po oklejeniu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Przy pierwszym powinno dać to "głębszy" efekt, bo ten powyżej rozumiem jest "wyciskany"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wziąłem się w końcu za maluszki ,kilka wykończyłem reszta czeka , przy takiej pogodzie to nawet nie ma jak wyskoczyć nad wode posprawdzać . A to mój pierwszy żuczek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Marcin super!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki Przemek ,kurcze może w tym roku uda się wyskoczyć razem pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kombinuje z oklejaniem , i zastanawiam się czy zawsze rzezbicie skrzela i inne detale na drewnie a póżniej oklejacie ,czy tak jak ja ostatnio próbuje wyciskać jakieś tam wzory na foli po oklejeniu .U la la, @teki77 bardzo ładne woblery Ci wyszły - takie w moim typie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi