Przemek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Marcin bardzo chętnie przyjmę zaproszenie na Twoją krypę np. lub mogę się zrewanżować zaproszeniem na swoją krypę kwestia dogadania terminu wydaje się juz nie być trudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dziś zdjęte z suszarki , w odcieniach miedzi 3cm wagowo na razie między 2,5 a 3 gr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Takie chudzielce ostatnio zrobiłem z czystej ciekawości jak to się sprawuje, i mile mnie zaskoczyły ,miały być ze sterem ale po pierwszym wodowaniu zastanawiam się czy tak go nie zostawić 6,5cm 9,5g . I takie uniwersalne na spokojniejsze wody , dziś oklejone folią ,jeszcze malowanie ,lakier i...... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Uniwersałki , to i klasyczne malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Taki nowy wzór łuski . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Robi wrażenie kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Teki ten ostatni to już bardzo fajna praca.Jesteś na dobrej drodze. Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie , wrzuce jeszcze jednego w odcieniach zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Boleniówki , 2 sztuki zrobiłem na jedną kotwice ale teraz zastanawiam się czy uszko nie powinno być centralnie na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 super wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wczoraj pomysł na bezsterowca , szybka robota i dziś pierwsze testy nad wodą , trafił się mały bolenik więc myślę że coś z niego będzie 6cm waga na surowo ponad 12 g więc lata przyzwoicie , w opadzie mocno lusterkuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Boleniówki 7cm, waga ponad 14g do jesiennego wolniejszego prowadzenia . Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ciągły progres. Woblery nabierają coraz bardziej urody, widać, że się przykładasz Płetwa zrobiła na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Bardzo ładnie wyglądają,a jak z pracą tych woblerków?Do jesiennego ,wolniejszego prowadzenia ? ....... znaczy że zachowały pracę ,mimo wolniejszego prowadzenia?A jaką w ogóle mają pracę ,bo praca woblera boleniowego i nie tylko może mieć wiele twarzy.Pytam z czystej ciekawości Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobrze się rozkręcasz kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Dzięki fajnie że się podobają . Moje tzw wolniejsze prowadzenie polega tylko na tym ,że po opadnięciu woblera do dna jadę jakimś tam tempem do góry w zależności od wody oczywiście po czym pozwalam mu spokojnie opadać i to wszystko . A praca jest raczej spokojna z bardzo mocnym lusterkowaniem w opadzie , właśnie to lusterkowanie było moim głównym kryterium ale to udało się w 100% opadają wolno i w poziomie więc jest ok . A ta płetwa na jednym ze zdjęć to przyklejony skrawek pióra koguta . Edytowane 19 Października 2013 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (...) A ta płetwa na jednym ze zdjęć to przyklejony skrawek pióra koguta .Tak właśnie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 nie którzy rodzą się z talentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Super te bolenióweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Na okonia ,prawie 4cm i 6,5g . Zrobiłem je na wodę z dużą populacją różanki zobaczymy czy się sprawdzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Byłem dziś na testach , okonki same maluszki i brania bardzo delikatne, właściwie to takie pukania w woblerki albo odprowadzenie pod nogi i w nogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Dawno nie zaglądałem do swojego wątku ,choć na forum jestem codziennie . Mam ostatnio problem z wrzucaniem zdjęć . O udało się . Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez teki77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Wrzucę jeszcze takie . Pływające płoteczki 5,5 cm. Takie jak wyżej tylko w kropki Uklejowate przed malowaniem 7 cm. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez teki77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziś zdjęte z suszarki. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez teki77 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dziś z ostatnich skrawków balsy zrobiłem kilka takich cudaków , co prawda kiedyś już je robiłem ,ale te dzisiejsze są zminiaturyzowane do 3,5 cm i na sucho ważą około 3g. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi