Fin333 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Bardzo ładne robisz zwłaszcza te oklejańce, z wyglądu wręcz czuć łowność. Jak dla mnie najsympatyczniejsze te grubaskowate płoteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Widać że na stałe wciąga cie. ta folia alu, ale to dobrze bo wobki wyglądają MEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Do pierwszo majowych testów zrobiłem z balsy takie cienkie boleniówki , jeden dostał ster a drugim pobawię się bez . Mają 5,5cm i waga bez kotwicy 5,5g . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Powoli wykańczam zaległe prace , 1 maj się zbliża trzeba troszkę uzupełnić braki w pudełkach . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Taka próba zrobienia boleniowego malucha ,wobler z balsy niecałe 5 cm wage sprawdze na gotowo ale te 5g to bankowo ,jeszcze kilka warstw lakieru ,ster i gotowy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W końcu coś się udało skończyć . Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Płoteczki 6.5 cm i 6g bez kotwic , będą jeszcze stery ale jakoś nie mogę się zabrać za wycinanie . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Płoteczki ładne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ale ładniusie paniusie Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Piękne wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ach te amelinum, niewiele farby i wygnieciona łuska i efekt bombowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Płoteczki 6.5 cm i 6g bez kotwic , będą jeszcze stery ale jakoś nie mogę się zabrać za wycinanie . Śliczne płoteczki. Tonàce? Pytam bo waga słuszna pod casta będà miodzio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dzięki za pozytywne opinie odnośnie płoteczek . Dziś po pracy miałem troszkę luzu to do skrobałem jeszcze kilka takich korpusów ,tylko kiedy ja to wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Na korpusie płotek staram się zrobić okonia , dojdą jeszcze czerwono pomarańczowe akcenty i myślę że jakoś to będzie wyglądało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Kolejne płoteczki udało się pomalować Okonkom domalowałem tylko płetwy i tak zostawię . Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2014 przez teki77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Piękne, zarówno płoteczki jak i okonie drapieżnik będzie szalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Super wyszły. Na prawdę bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Pikne. Jak będą pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) To woblery do obławiania płytkich miejsc, nie schodzą głęboko i raczej na wody stojące ,testowałem na zalewie przy wolnym prowadzeniu fajnie się kolebią na boki . To takie trochę wariaty ,ale takie miały być Edytowane 19 Lipca 2014 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dwa boleniowe do testów zrobione w jeden dzień , o świcie wystrugane a na noc pójdą w lakier ( właściwie to już poszły ) , trwałe może nie będą ,ale to tak dla walki z nudą chciałem sprawdzić czy da się zrobić i okazuje że się da , tu jeszcze przed lakierem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Brawo Marcinie K .Świetne wobki.Okonki naprawdę robią wrażenie. Podpisano:Marcin K. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Troszkę mniejsze z balsy ,teraz mają 5,5cm i 4,5g bez kotwic .Dizajn bez zmian . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wobler z myślą o opaskowych sandaczach , 7cm ,7,5 g z kotwicami pływający zrobiony z balsy . Podczas testów w gołej wersji trafił się szczupaczek i okonek więc wydaje mi się że coś z niego będzie , zresztą następne już schną I jeszcze kilka okonków , co to koledzy lubią sobie przywłaszczać mówiąc " po co ci tego tyle " :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Prace przyjemne dla oka. Dobra estetyka wykonania i sposób prezentacji przynęt.Warto to podkreślać w takich wątkach, bo jest to jeden z elementów jakości jaką chcemy podnieść na Jerkbait w całym Dziale Lurebiulding. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzięki , cieszę się że się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi