woblery z Bielska Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Mam nadzieję, że na kolejne wpisy nie trzeba będzie czekać kolejne dwa lata Dużo wpisów (sobie życzę) i Stu lat (to już Tobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Postaram się ????, i dziękuję bardzo za życzenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Kumpel poprosił mnie o uniwersalne bezsterowce na Wisłe ,coby połowić nawet niewielkie bolki ,więc strugnołem takie sześcio cm bezsterowce , mam nzdzieje że dadzą rade . Edytowane 12 Lipca 2019 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Taki sposób jak ktoś nie lubi nadmiaru szpachli. Po wypełnieniu obciążeniem zamiast szpachli wklejam kawałek balsy i papierkiem przycieram do równego . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 To woblerki bezsterowe na bolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Tak bezsterowe 6cm 8 gr, dziś dostały folie i prostackie malowanie czyli dwa spreye i w lakier ????. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Kolejne już sprawdzone 6 cm bezsterowe uklejki. A te to kolejne wariacje i zabawy z kształtem i obciążenem boleniowych wobków , zobaczymy czy coś z tego będzie się nadawać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jeszcze zrobiłem coś takiego,ale narazie bez testów , zobaczymy co z tego wyjdzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Oczka wyczyszczone , jutro nad Wisłę i zobaczymy co z tego wyszło , kiedyś robiłem podobne ale tego troszkę przeciążyłem 4,5cm i 6,5 gr . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Taki projekcik boleniowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Kolejne boleniówki się robią. Kilka sztuk udało się wykończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Klasyczne uklejeczki 7 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Kolejne po lakierze . Edytowane 17 Września 2019 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 8cm 8g , lekki, lotny, stabilny z drobną ale wyrazistą pracą , pierwsze rybki były już na testach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Takie kleniowe na Wisłę 4cm i 4 gr . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Zrobiłem też coś pod szczupaka , jesień zobowiązuje ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 W ostatnim czasie strasznie spodobało mi się kombinowanie z woblerami cykadopodobnymi. Temat wciąga a i ryby nie są im obojętne , jak dla mnie potencjał w takich woblerach boleniowych jest naprawdę spory . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Ostatnie na ten sezon do swoich pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Ostatnie na ten sezon do swoich pudełek. Edytowane 8 Listopada 2019 przez teki77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 5cm i ponad 5g , jutro testy , spróbuję oszukać jakiegoś okonka . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Czas się zbroić na wiosnę , cel Wiślany kleń . A tu pierwsza próba z malowaniem żabki , jeszcze będę kombinował z jakimiś tylnymi nogami w formie pędzelków , zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam zaglądających. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Żaba z pędzlami ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Od poniedziałku tydzień mocno wędkarski , będę atakował Narew zobaczymy jak tam z boleniem , nawet na tę okoliczność dorobiłem kilka woblerów w kolorach jak dla mnie Narwiańskich ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Od poniedziałku tydzień mocno wędkarski , będę atakował Narew zobaczymy jak tam z boleniem , nawet na tę okoliczność dorobiłem kilka woblerów w kolorach jak dla mnie Narwiańskich ???? . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 SiemaNie masz za dużo modelu 2 i 3 od dołu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi