teki77 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Sprawdzę , ale jak mam to tylko te większe, ale nie obiecuję . Sprawdziły się na twojej wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tak sprawdziły się. Chodzi mi o te z oczkiem u góry i okrągłą głową. Bardzo mnie zaskoczyły, boleni też . Na czarną bezsterową uklejke na stojaku boleń przylutował na krótkim dyszlu i kotwa do wymiany. Na tego malucha ze sterem pajki 70+ wyjechał ze stojącej przy okoniowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Taki Wiślany siedemdziesiątak na bezsterowca , branie poezja . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 (edytowane) Zrobiłem taki prezencik dla kumpla który zaczyna przygodę z boleniami , jutro przetestuję nad Wisłą i niech mu się farcą ????. Edytowane 24 Lipca 2020 przez teki77 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Malowanie boleniówek ograniczam do minimum , tutaj trzy spraye na folię , prostota wykonania do ogarnięcia dla wszystkich zaczynających przygodę , tu po malowaniu jeszcze przed lakierem który to jeszcze wyciągnie głębię kolorów . Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Po lakierze I takie dwa ala płoteczka . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Oczka oczyszczone , uzbroić i można łowić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Wobler który na stałe gości w moim pudle , nie wiem czy to wiara czy jego możliwości ale naprawdę coś w nim jest 7cm 10g wagi bardzo często ratuje dupsko ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Wlepili mi kwarantannę ????, więc postanowiłem uzupełnić pudełka .Zacząłem od najmniejszych jaziowych z lipy, kilka okleiłem reszta będzie czarnych w żółte kropki. Pozdrawiam zaglądających. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Chciałem szybko i się trochę rozmazały , ale ryby chyba nie będą marudzić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kilka na ukończeniu , ciężko jakoś mi się zebrać, a Maj za pasem i przydałoby się strugnąć kilka boleniówek . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Strugaj strugaj ,bolenie nie będą czekać.Fajne tematy tworzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Żabka na wiosenne klenie musi być A takie żuczki pomalowałem z moją Córcią . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Jeszcze trzy , cztery warstwy lakieru i kilka sztuk boleniówek będzie skończone . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Jeszcze trzy , cztery warstwy lakieru i kilka sztuk boleniówek będzie skończone . Bardzo ładne, przydałyby się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 A tak wygląda po lakierze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jedne skończone A dziś zacząłem robić boleniowego bezsterowego krąpika , 6cm docelowo + - 10gr . Pozdrawiam zaglądających. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Jutro krąpiki sprawdzę w Wiślanym nurcie , mam nadzieję że będzie tak jak sobie założyłem ???? , woblerki mają 6cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Ale fajne, napisz coś po testach, strasznie jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 6cm i 7g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) Kolejny woblerek do testów , tym razem cykadka pomniejszona do 6cm ( 7g ) . Edytowane 29 Maja 2021 przez teki77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Często przy boleniowym tempie siadają okonie , więc machnąłem jedną boleniówke w barwach okonia ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Ciągle mam jakieś pomysły , raz tak raz inaczej,lubię łowić na swoje wynalazki bo złowienie jakiejkolwiek ryby na swoje przynęty sprawia wielką frajdę ,polecam to każdemu .Pozdrawiam zaglądających. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wszystkiego Najlepszego!Wielu pomysłów na przynęty i dużo czasu nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 5cm 8gr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi