Gość Tomek O Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 To był człowiek legenda !!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Wspaniały aktor. Czas biegnie nieubłaganie, ale pan Karewicz długo jeszcze żyć będzie w sercach widzów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Dobry był z niego Herbatnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Pamiętam Pana Karewicza z wielu ról, lecz najbardziej zapadła mi w pamięci rola Jagiełły w Krzyżakach. https://www.polskieradio24.pl/39/156/Artykul/2277094,Emil-Karewicz-mistrz-filmowych-epizodow-Posluchaj-rozmowy-z-legenda-polskiego-kina[*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Zatem Stawka w Niebie. RIP, Emil. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=AfKZclMWS1UNiezapomniana część filmu.[*] Edytowane 18 Marca 2020 przez Jozi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 ... rączki ... raczki ....HANS !!! ... a STAWKĄ było ŻYCIE .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Pamiętam Pana Karewicza z wielu ról, lecz najbardziej zapadła mi w pamięci rola Jagiełły w Krzyżakach. https://www.polskieradio24.pl/39/156/Artykul/2277094,Emil-Karewicz-mistrz-filmowych-epizodow-Posluchaj-rozmowy-z-legenda-polskiego-kina[*]Jeżeli ktoś dokładnie oglądał ten film ... , to pewnie wyłapał małe fopa... ... tuż przed bitwą w czasie gdy Jagiełło dostał dwa magie miecze i wypowiadał sławetne słowa, to..... można było zobaczyć jednego z rycerzy który zapomniał zdjąć zegarek z reki .... Edytowane 18 Marca 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) [*]https://youtu.be/ryXj4L7MahQ Edytowane 18 Marca 2020 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [ * ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Pewnego razu gdy bylem młody zobaczyłem tego Pana w Augustowie. Często przyjeżdżał do nas po nagraniu Czarnych Chmur na wakacje.Jako ciekawska młoda osoba chciałem autograf, poszedłem za Nim do kościoła i zapamiętam to na całe życie.Wchodzę do kościoła, widzę jak Pan Emil klęka w ławce ja obok zdejmuje z szyi różaniec i zaczyna się modlić.W czasach pzpr był to szok taka gwiazda i taki człowiek. Dziś nie uświadczysz takich ludzi wśród aktorów. ehhhh Edytowane 18 Marca 2020 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [*] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 [*] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) [*] Edytowane 19 Marca 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) „Oblężenie” i „Spotkanie” pod kierunkiem Andrzeja Konica oraz „Wiem, kim jesteś”, „Podwójny nelson” i „Wielka wsypa” pod okiem Janusza Morgensterna — to odcinki „Stawki większej niż życie”, które latem 1967 roku nakręcono w Olsztynie i okolicach. W 2004 roku na starówce, w miejscu, gdzie kręcono jeden z odcinków, umieszczono tablicę „Zaułek Stawki większej niż życie”. Mój Ojciec zawsze wspomina spotkanie z Nim i Mikulskim w Olsztynie, w miejscu gdzie kręcono Stawkę. Był taki odcinek z zatopieniem skrzyni w jeziorze. To jezioro Kortowskie na kampusie uniwersyteckim. Połowiłem tam okoni ojjjjjj ... Edytowane 19 Marca 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 [*]Wymierają ostatni Aktorzy, zostaną aktorzy, wykonawcy, gwiazdeczki i celebryci.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dla mnie, z racji metryki, jeden z aktorów mojego dzieciństwa, bardzo lubiłem Pana Karewicza, pozostanie żywy dzięki swoim rolom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi