Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Witam mam na imię Krystian pierwsze co chciałbym napisać to podziękowanie dla Hesher, który udzielał mi pierwszych wskazówek z żywica i dając do zrozumienia ze nie jest to jakieś zamkniete grono HM ale także służą pomocą. Żywica jednak nie okazała się moja bajką zdecydowałem się na drzewko. Postaram się coś wnieść na forum ale oglądając przynętę niektórych LB będzie bardzo Ciężko! Np. Woblery z Bielska. Dodam troszkę przynęt a w przyszłości ich pracę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Kilka zdjęć wobkow na które ostatnio pstrągi lapalem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie jestem jakimś poławiaczem pstragow raczej. Od 2 lat łowie ogólnie sandacze nocą i na tych przynętach będę się skupiać a pstragi traktowane jako odskocznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Trochę czasu w domu nie idzie na marne szykowne sandaczowki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 A tu praca sandaczowek :-) wg. Mnie efekt zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ładna łazienka. Daleko masz nad wodę czy kwarantanna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie mam czym nagrać. A na bobrze woda tracona nie będzie nic widać. Ps nad bobr mam 3 min autem ;-) chyba że mam jechać gdzie biorą to kilka minut więcej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 A tak na potwierdzenie z dzisiaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam mam na imię Krystian pierwsze co chciałbym napisać to podziękowanie dla Hesher, który udzielał mi pierwszych wskazówek z żywica i dając do zrozumienia ze nie jest to jakieś zamkniete grono HM ale także służą pomocą. Żywica jednak nie okazała się moja bajką zdecydowałem się na drzewko. Postaram się coś wnieść na forum ale oglądając przynętę niektórych LB będzie bardzo Ciężko! Np. Woblery z Bielska. Dodam troszkę przynęt a w przyszłości ich pracę.Miło wiedzieć, że dołożyłem swoje 3 grosze do Twojej motywacji. Powodzenia w tworzeniu swoich przynęt! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ustawiać malować obklejac... chyba jednak jechać na ryby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Brawo chłopaki ! Miło przeczytać taki pozytywny wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Szykowane rude kielbie jeszcze pod pstrągi dl. 5-7 cm stelaż przez całość po wstawieniu sterów pokaże jak pracują już z nad wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Chyba ustawianie poczeka -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Brak pomysłów ale dla zasady coś tam zrobiłem żeby z wprawy nie wyjść a do czerwca juz tylko 2 miesiace. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Fajnie się zapowiada, tym bardziej że zawsze sobie obiecuje że połowię sandacze na woblery i na obietnicach się kończy, i temat taki szczególnie Mnie interesuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jeżeli nie lubisz długo spać w nocy to jak najbardziej polecam spróbować. Ja łowie wyłącznie na Odrze i w zasadzie od czerwca do końca roku poświęcam tym rybka czas, ale to pewnie przez to ze strasznie uzależniają te brania w nocy po wcześniejszym sprawdzeniu twojej cierpliwości. Jednak są dni ze pięknie ja wynagradzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zdjęcia 11 z piwnicy a wieczorem wrzucę juz gotowe do ataku 9 w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zdjęcia 11 z piwnicy a wieczorem wrzucę juz gotowe do ataku 9 w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 9-ki ustawione i uzbrojone różna kolorystyka nie zawiodły w zeszłym roku mam nadzieję że nie zaskoczą mnie sandacze jak zwykle to bywa na zasadzie jak juz myślisz ze sporo wiesz na ich temat i wracasz na zero niestety lubią sprawdzać cierpliwość :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 A tutaj 11-stki jeszcze stery narazie w podstawowych kolorach. Oczy trochę oddalone, ale jak na złość przesune je do przodu to wypadnie na ster. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Niestety nie są tak dopracowane, ale korona i mamy co robić w wojsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 podobają mi się twoje 11stki. Gdybyś chciał sprzedać po jednym z koloru to chętnie bym je w czerwcu przetestował nad Mozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Byly juz testowane ale na Odrze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Następne 11-ski malowanie z rana przy kawie jeszcze bez lakieru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Żona dala zielone wiec jadę na 3h sprawdzić czy 11-stki zaatakuje szczupaczek o dziwo 3 złapane największy 65. Najważniejsze zęby odbite na lakierze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi