Skocz do zawartości

EMKa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imię Krystian pierwsze co chciałbym napisać to podziękowanie dla Hesher, który udzielał mi pierwszych wskazówek z żywica i dając do zrozumienia ze nie jest to jakieś zamkniete grono HM ale także służą pomocą. Żywica jednak nie okazała się moja bajką zdecydowałem się na drzewko. Postaram się coś wnieść na forum ale oglądając przynętę niektórych LB będzie bardzo Ciężko! Np. Woblery z Bielska. Dodam troszkę przynęt a w przyszłości ich pracę.

• Like 2

Witam mam na imię Krystian pierwsze co chciałbym napisać to podziękowanie dla Hesher, który udzielał mi pierwszych wskazówek z żywica i dając do zrozumienia ze nie jest to jakieś zamkniete grono HM ale także służą pomocą. Żywica jednak nie okazała się moja bajką zdecydowałem się na drzewko. Postaram się coś wnieść na forum ale oglądając przynętę niektórych LB będzie bardzo Ciężko! Np. Woblery z Bielska. Dodam troszkę przynęt a w przyszłości ich pracę.

Miło wiedzieć, że dołożyłem swoje 3 grosze do Twojej motywacji. Powodzenia w tworzeniu swoich przynęt! :)

• Like 3

Jeżeli nie lubisz długo spać w nocy to jak najbardziej polecam spróbować. Ja łowie wyłącznie na Odrze i w zasadzie od czerwca do końca roku poświęcam tym rybka czas, ale to pewnie przez to ze strasznie uzależniają te brania w nocy po wcześniejszym sprawdzeniu twojej cierpliwości. Jednak są dni ze pięknie ja wynagradzaja.

• 5 tygodni później...

9-ki ustawione i uzbrojone różna kolorystyka nie zawiodły w zeszłym roku mam nadzieję że nie zaskoczą mnie sandacze jak zwykle to bywa na zasadzie jak juz myślisz ze sporo wiesz na ich temat i wracasz na zero niestety lubią sprawdzać cierpliwość :-)

post-69181-0-92355800-1588267914_thumb.jpg

post-69181-0-60490800-1588267923_thumb.jpg

post-69181-0-63906900-1588267938_thumb.jpg

post-69181-0-61445100-1588267958_thumb.jpg

post-69181-0-57837400-1588267976_thumb.jpg

post-69181-0-92972600-1588267991_thumb.jpg