gaweł Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Posiadam tą echosondę trzeci sezon i miałem na jesieni/raz/problem z podświetleniem/nie podświetla/.Po włączeniu echa świeci się przez chwilę i gaśnie,w echu wszystkoprawidłowo pracuje.Przy słońcu słabo widać.Czy ktoś miał taki problem lub spotkał się z tym?Dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a jak echo pracuje prubowałeś włączyć podświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a jak echo pracuje prubowałeś włączyć podświetlenie?Po włączeniu tym samym przyciskiem zawsze zmieniałemwartość podświetlenia.Wszystko chodzi dobrze łącznie z gps-emMoże coś z akumulatorem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja bym stawiał na ustawienia związane z oszczędzaniem energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja bym stawiał na ustawienia związane z oszczędzaniem energii.Szukałem w instrukcji ale tego nie ma.No ale dzięki , może jeszcze ktoś ma podobne echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 zresetuj urzadzenie (miekki reset).przy wylaczonej echosondzie trzymaj wcisniety przycisk `pages` nastepnie trzymaj wcisniety przycisk `pwr`. Pusc oba przyciski w momencie kiedy pojawi sie mapa.Po tym zabiegu przywracasz ustawienia fabryczne echosondy. zadne waypointy nie zostana utracone. Daj znac czy pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 zresetuj urzadzenie (miekki reset).przy wylaczonej echosondzie trzymaj wcisniety przycisk `pages` nastepnie trzymaj wcisniety przycisk `pwr`. Pusc oba przyciski w momencie kiedy pojawi sie mapa.Po tym zabiegu przywracasz ustawienia fabryczne echosondy. zadne waypointy nie zostana utracone. Daj znac czy pomoglo. Jutro wypróbuję.Dam znać jak poszło.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Niestety dalej przy resecie na chwilę włącza sięstrona główna podświetlona i gaśnie.Obraz jest niepodświetlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Sprobuj `twardy reset`:wcisnij jednoczesnie `zin` i `zout` nastepnie wcisnij `pwr`. Zwolnij wszystkie po pojawieniu sie mapy. Przed tym skopiuj na karte pamieci waypointy bo zostana usuniete po resecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zrobiłem.Niestety to samo.Na chwilę włącza się strona główna podświetlona i gaśnie,przyciski są podświetlone,obraz ciemny słabo widoczny,echo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 prawdopodobnie poszedl inwerter wyswietlacza. podobno to czesta usterka tego modelu echa i trzeba to serwisowac.przeczytane na: http://www.fixya.com/support/t9287088-eagle_intellimap_502c_ igps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Klasyka. Pan Tadzio, Wał Miedzeszyński, Warszawa, Serwis Merkury. Koszt pewnie ok. 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Klasyka. Pan Tadzio, Wał Miedzeszyński, Warszawa, Serwis Merkury. Koszt pewnie ok. 200 złWitek możesz mi na pw dać namiar.Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gaweł Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 prawdopodobnie poszedl inwerter wyswietlacza. podobno to czesta usterka tego modelu echa i trzeba to serwisowac.przeczytane na: http://www.fixya.com/support/t9287088-eagle_intellimap_502c_ igps Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gaweł
Posiadam tą echosondę trzeci sezon i miałem na jesieni
/raz/problem z podświetleniem/nie podświetla/.
Po włączeniu echa świeci się przez chwilę i gaśnie,w echu wszystko
prawidłowo pracuje.Przy słońcu słabo widać.
Czy ktoś miał taki problem lub spotkał się z tym?
Dzięki za wszelkie info
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi