Skocz do zawartości

Tak wygląda klusownik

MIGOTKA

Rekomendowane odpowiedzi

jesli to w Norwegii nielegalne proponowal bym kogos ogarniajacego jezyk wyslac im(tamtejszej policji czy kto tam sie zajmuje takimi rzeczami) linka a noz kolesia znajda po koncie na yt...

W irlandii juz sie jeden taki od szczupaczkow na naszej klasie zdziwil... i drugi co to szczupaki po 3euro za kg sprzedawal tez....

• Like 1

Nie no panowie jak na to patrzyłem, to aż mnie oczy zabolały - naprawdę. Jak chciał wziąć rybę to powinien ją traktować HUMANITARNIE!!! Odrobina szacunku dla walecznego przeciwnika się należy - przecież to sadyzm tak wydłubywać żywcem oczy. :wacko: :( :(

Niestety Panowie :(

ale taki jest obraz standardowego polskiego wędkarza, wszystko co złapię to do wora (bo jak nie ja, to kto inny zabierze - i to pokutuje od lat).

Mam taką szczerą nadzieję że jak wymrą 2-3 pokolenia to tok myślenia się zmieni.

Jak dla mnie, typek z filmu to taka sama kanalia jak ci panowie tutaj

(stare i znane).

Panowie, wszelkie naruszenia zasad regulaminu należy głośno i wyraźnie oznajmiać typkom którzy to mają w d..., nie bać się wyciągać telefon i dzwonić do PSR-u (w przypadku naszych wód), spiningista nie jest przykuty do miejsca jak gliździorze i zawsze może odejść w przypadku gróźb/inwektyw itd, zdarzyło mi się wrzucić typka do wody który wyciągał i chował niewymiarowe ryby i twierdzę że miał szczęście, bo na brzegu pewnie bym mu cuś wybił lub złamał :/

Po prostu jest mi wstyd, że jestem Polakiem...

Ostatnio na thelureforum.org przeczytałem o oznaczaniu irlandzkich łowisk bassa tablicami informacyjnymi o wymiarach, limitach i okresie ochronnym tej ryby. Zaraz na początku wątku padła propozycja, by tablice były dwujęzyczne: po angielsku i po polsku...