Skocz do zawartości

Ktory multiplikator niskoprofilowy wybrac ?

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Przegladam oferte mulitkow niskoprofilowych na polskim rynku i tak czytam i nie moge sie zdecydowac:

Pierwszy multiplikator niskoprofilowy Dragona. Reprezentuje najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Bardzo nowoczesna konstrukcja o dużej sprawności, jest lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni.

alternatywa bylby ten :

Multiplikator niskoprofilowy, reprezentujący najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Nowoczesna konstrukcja, w której szeroko wykorzystano własności ultralekkiego stopu aluminium (Alumalite). Kołowrotek lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni.

Jeszcze inna wersja byloby odlozyc troche kasy i kupic ten (jest w sklepie online zdecydowanie drozszy niz dwa poprzednie). Opis mnie przekonuje :

Multiplikator niskoprofilowy, reprezentujący najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Nowoczesna konstrukcja, w której szeroko wykorzystano własności ultralekkiego stopu aluminium (Alumalite). Kołowrotek lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni.

Aluminiowa obudowa typu Monoblock (stop AlumiLite), połączona z grafitowymi osłonami bocznymi, niska masa całkowita (184 g).

:unsure: No i nie wiem co wybrac... :unsure:

Guzu

• Like 1

Ja bym sugerowal z kolei stara, poczciwa katiuche. Od 2o paru gram latalo juz niezle, tanie, proste w obsludze i co najwazniejsze sprawdzone w bojach. Jeno na sumy nie polecam,jak sie bestia rozpedzi to lapska moze pourywac :D :D :D Mi wprawdzie wybilo dwa palce ale slyszalem o gorszych przypadkach :D

Piekny opis marketingowy zaden problem :D Cos ci moge wyyslec :D

Bujo

Panowie,

Prosze traktowac jako zart a przede wszystkim jako impuls do refleksji nad bajera jaka wciskaja nam - wedkarzom, sprzedawcy i dystrybutorzy sprzetu zabawek.

Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam i przepraszam jesli ktos wzial watek na powaznie

Guzu

• Like 1

Ja kupiłem jeden z tych kołowrotków i łowię nim ryby. Ostatnio złowiłem wczoraj. Ale ja to w ogóle jestem jakiś dziwny: wezmę byle jaką kartkę, tani ołówek i napiszę tekst bez błędów. Inny musi mieć drogi komputer z Wordem, by napisać byle co, a i tak walnie w pierwszym zdaniu dwa byki. W pierwszym - dwa!

Takie skrzywienie - niby dwa różne porządki, a analogia. :lol: B)

Ja kupiłem jeden z tych kołowrotków i łowię nim ryby. Ostatnio złowiłem wczoraj. Ale ja to w ogóle jestem jakiś dziwny: wezmę byle jaką kartkę, tani ołówek i napiszę tekst bez błędów. Inny musi mieć drogi komputer z Wordem, by napisać byle co, a i tak walnie w pierwszym zdaniu dwa byki. W pierwszym - dwa!

Takie skrzywienie - niby dwa różne porządki, a analogia. :lol: B)

To mi teraz Kiler zaimponowales B)

• Like 1

To mi teraz Kiler zaimponowales B)

:huh:

Kurcze, mieszka sobie w Hiszpanii, czyta Lorcę w oryginale, na każdym kroku czuje ducha Goyi, a Tomek się nabija, jak z jakiego byle Polaczka z kompleksami, nie- Europejczyka.

W miescie Lodzi nie mozna poczytac Lorci w oryginale ? czy to bardziej kwestia (nie)znajomosci jezyka ?

Co ma za znaczenie gdzie kto mieszka ? Kompleksy ?

A nabijac to sie trzeba umiec, bo na razie to sie mozna co najwyzej osmieszyc przed milionami sluchaczy :D

to sie trzeba umiec

Po prostu rzuca na kolana. Ktoś kto tak włada polszczyzną w życiu nie słyszał o kimś takim jak Lorca, za to zna wszystkie bary piwne w okolicy i wydaje mu się, że się trzeba umieć nabijać z niedrogich kołowrotków - bo przecież nie z ignorancji :D

I tyle. HM 62 Pike nie ciągnie wątku, to co ja będę tłumaczył komuś, komu na 6 ryb spada 5, że może ma za dobre kołowrotki, bo przecież nie zerowe umiejętności.... :lol:

to sie trzeba umiec

Po prostu rzuca na kolana. Ktoś kto tak włada polszczyzną w życiu nie słyszał o kimś takim jak Lorca, za to zna wszystkie bary piwne w okolicy i wydaje mu się, że się trzeba umieć nabijać z niedrogich kołowrotków - bo przecież nie z ignorancji :D

I tyle. HM 62 Pike nie ciągnie wątku, to co ja będę tłumaczył komuś, komu na 6 ryb spada 5, że może ma za dobre kołowrotki, bo przecież nie zerowe umiejętności.... :lol:

:wacko: :wacko: B)