Guzu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Przegladam oferte mulitkow niskoprofilowych na polskim rynku i tak czytam i nie moge sie zdecydowac: Pierwszy multiplikator niskoprofilowy Dragona. Reprezentuje najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Bardzo nowoczesna konstrukcja o dużej sprawności, jest lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni. alternatywa bylby ten : Multiplikator niskoprofilowy, reprezentujący najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Nowoczesna konstrukcja, w której szeroko wykorzystano własności ultralekkiego stopu aluminium (Alumalite). Kołowrotek lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni. Jeszcze inna wersja byloby odlozyc troche kasy i kupic ten (jest w sklepie online zdecydowanie drozszy niz dwa poprzednie). Opis mnie przekonuje : Multiplikator niskoprofilowy, reprezentujący najwyższy obecnie poziom techniczny w tej grupie kołowrotków spinningowych. Nowoczesna konstrukcja, w której szeroko wykorzystano własności ultralekkiego stopu aluminium (Alumalite). Kołowrotek lekki, mocny i niesamowicie trwały. Pełna optymalizacja wszystkich elementów składowych. Technologia oparta o wykorzystanie systemów CNC (Computer Numerical Control) sprzężonych z zespołem specjalnie zaprojektowanych obrabiarek, tłoczni oraz montowni.Aluminiowa obudowa typu Monoblock (stop AlumiLite), połączona z grafitowymi osłonami bocznymi, niska masa całkowita (184 g). No i nie wiem co wybrac... Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cieszy najwyzsza na świecie jakość sprzętu naszego rodzimego importera wagonowego Myślę ze najlepszy wybór to: Abu, Daiwa, Shimano, kolejność alfabetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Guzu ale do czego? Może Abu Revo STX - z ebaya DE kupiłem za 553zł z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 po co przepłacać??Guzu ale do czego? Może Abu Revo STX - z ebaya DE kupiłem za 553zł z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 To ja już przed maturą chyba mózg mam zagrzany - temat jest na łacha czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja bym sugerowal z kolei stara, poczciwa katiuche. Od 2o paru gram latalo juz niezle, tanie, proste w obsludze i co najwazniejsze sprawdzone w bojach. Jeno na sumy nie polecam,jak sie bestia rozpedzi to lapska moze pourywac :D Mi wprawdzie wybilo dwa palce ale slyszalem o gorszych przypadkach Piekny opis marketingowy zaden problem Cos ci moge wyyslec Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Guzu, faktycznie też brałbym ten trzeci, ma najbardziej rzetelny opis. Cena... no cóż, sam wiesz, sprzęt na lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Panowie, Prosze traktowac jako zart a przede wszystkim jako impuls do refleksji nad bajera jaka wciskaja nam - wedkarzom, sprzedawcy i dystrybutorzy sprzetu zabawek. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam i przepraszam jesli ktos wzial watek na powaznie Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Guzu, mam nadzieję, że mojej wypowiedzi nie wziąłeś na poważnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A widzisz - ja coś wyczuwałem szyderę, ale nie myślałem do końca, że to coś z jajem :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja kupiłem jeden z tych kołowrotków i łowię nim ryby. Ostatnio złowiłem wczoraj. Ale ja to w ogóle jestem jakiś dziwny: wezmę byle jaką kartkę, tani ołówek i napiszę tekst bez błędów. Inny musi mieć drogi komputer z Wordem, by napisać byle co, a i tak walnie w pierwszym zdaniu dwa byki. W pierwszym - dwa! Takie skrzywienie - niby dwa różne porządki, a analogia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja kupiłem jeden z tych kołowrotków i łowię nim ryby. Ostatnio złowiłem wczoraj. Ale ja to w ogóle jestem jakiś dziwny: wezmę byle jaką kartkę, tani ołówek i napiszę tekst bez błędów. Inny musi mieć drogi komputer z Wordem, by napisać byle co, a i tak walnie w pierwszym zdaniu dwa byki. W pierwszym - dwa! Takie skrzywienie - niby dwa różne porządki, a analogia. To mi teraz Kiler zaimponowales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mi kórde tesz zaimpąnował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To mi teraz Kiler zaimponowales Kurcze, mieszka sobie w Hiszpanii, czyta Lorcę w oryginale, na każdym kroku czuje ducha Goyi, a Tomek się nabija, jak z jakiego byle Polaczka z kompleksami, nie- Europejczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To mi teraz Kiler zaimponowales Kurcze, mieszka sobie w Hiszpanii, czyta Lorcę w oryginale, na każdym kroku czuje ducha Goyi, a Tomek się nabija, jak z jakiego byle Polaczka z kompleksami, nie- Europejczyka. W miescie Lodzi nie mozna poczytac Lorci w oryginale ? czy to bardziej kwestia (nie)znajomosci jezyka ? Co ma za znaczenie gdzie kto mieszka ? Kompleksy ? A nabijac to sie trzeba umiec, bo na razie to sie mozna co najwyzej osmieszyc przed milionami sluchaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 to sie trzeba umiecPo prostu rzuca na kolana. Ktoś kto tak włada polszczyzną w życiu nie słyszał o kimś takim jak Lorca, za to zna wszystkie bary piwne w okolicy i wydaje mu się, że się trzeba umieć nabijać z niedrogich kołowrotków - bo przecież nie z ignorancji I tyle. HM 62 Pike nie ciągnie wątku, to co ja będę tłumaczył komuś, komu na 6 ryb spada 5, że może ma za dobre kołowrotki, bo przecież nie zerowe umiejętności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wysłałem do admina (nie wiem czy sprawa trafi do Guza i nie jest to dla mnie istotne) prośbę o usunięcie postu powyżej - post killera. Jest poniżej krytyki i nie życzę sobie czytać takich zaczepek na tym forum, na żadnym innym zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 to sie trzeba umiecPo prostu rzuca na kolana. Ktoś kto tak włada polszczyzną w życiu nie słyszał o kimś takim jak Lorca, za to zna wszystkie bary piwne w okolicy i wydaje mu się, że się trzeba umieć nabijać z niedrogich kołowrotków - bo przecież nie z ignorancji I tyle. HM 62 Pike nie ciągnie wątku, to co ja będę tłumaczył komuś, komu na 6 ryb spada 5, że może ma za dobre kołowrotki, bo przecież nie zerowe umiejętności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie, wyluzujcie - miał być żart, a zaczynacie się sobie rzucać do gardeł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi