Łukasz91 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Chcę spróbować swoich sił w castingu i poszukuje kija i multika do nauki czy mogli byście coś doradzić ?? kwota ok 400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 moglibysmy poradzic pojsc do sklepu, obmacac caly towar, sprytnie zauwazyc co ci lezy a co nie i potem konkretnie zapytac czy model XY sprawdzil sie kolegom lepiej niz model YZ ...albo skozystac z wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Do 400 to trochę ciężko ale tak za 500 to można multik dragon hs200il i wędke milenium fatso jerk cast cw 60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 za 235 zł w raven-fishing jest shimano caius 201, kupiłem ten multki low price i jestem zadowolony gumy od 7 gram lecą na słuszną odległść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kup sobie jeden z najpopularniejszych zestawów na początek, czyli Dragon Millenium Fatso do 60g + Daiwa Procaster. W 450 się zmieścisz, tym bardziej, że chyba ów kijek wisi właśnie w dziale sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi