Misi3k Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Czytawszy dzisiejsze wiadomości wpadlem na artykuł z naszego rejonu:-) http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/krokodyl-w-zalewi e-rybnickim-zamkna-akwen,1,5121165,region-wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Forfiter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Noooooo to czekam na zawody spiningowe na Rybniku będę miał na uwadze tego Zwierza - 1 miejsce gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 zwierzu pod warunkiem ze regulamin zawodów dopuści ten gatunek do punktacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mifek, nieważne że nie złapiesz żadnej ryby . Pomyśl tylko, końcowa prezentacja złapanych trofeów a TY wyciągasz krokodyla .Bingo -> jesteś facetem który pomimo że nie wygrał to wspominają go przez dłuuuugie lata .Przygotowałem już przypon - linkę do kensigton lock-a od lapatopa, tylko nie wiem jakiej sztucznej przynęty użyć ? W sklepie dla psów widziałem gumowe 1,5kg kurczaki w kolorze lekko żółtym (takie niby obrane z piór) jako wabik powinno wystarczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jak go Zwierzu nie złapiesz w tym roku to w przyszłym jako przynęty będzie można użyć manekina ze sklepu odzieżowego albo Lali. Ale kto by się chciał pozbyć Lali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi