admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jak myślicie to dobry pomysł? Zobaczcie na stronę główną jerkbait.pl i zobaczcie jak zachowują się łącza (linki) do innych stron. Podoba się czy czy usunąć? Przy okazji co chcielibyście jeszcze? Czekam na propozycje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 witaj generalnie takie bajery uatrakcyjniają stronę graficznie, jednak w praktyce nic nie wnosza, no bo i tak niewiele widać na tych podgladachpozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Fajny bajerek ale nie wiem czy coś wnosi. Jakoś nie mam zdania.A przy okazji (bo widzę że nie masz co robić ). Mam propozycję czy dałoby się troszeczkę powiększyć te strzałeczki byłoby łatwiej w nie kliknąć. Nie jest to jakoś bardzo kłopotliwe ale jakby były odrobinę większe byłoby trochę wygodniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mistrzu a o które strzałeczki Tobie chodzi Idź do ostatniej wiadomości? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tak o te -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A gdzie one są ? (w sumie ja powinienem wiedzieć ) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Przed tytułem wątku jeżeli są nieprzeczytane wiadomości to się taka strzałeczka pojawia i odsyła do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości.A jeżeli chodzi Ci o to gdzie się znajdują na serwerze to chyba tu http://www.jerkbait.pl/forum/theme/default/images/newposts.g if Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Phala dzięki. Chodziło mi o lokalizację na stronie Dziękuję i zaraz to zmienię (jak tylko znajdę odpowiednie strzałeczki). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Fajny bajer, tylko jakoś mnie rozprasza. Może to dlatego, że kojarzy mi się z wyskakującymi reklamami na WP. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ok, wyłączyłem pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie, no wg mnie bylo super, na niewielu polskich stronach jest, a umozliwia czesciowy podglad tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jak zwykle zdania podzielone Pomyślałem sobie, że jednak wolałbym pozostać przy konwencji bardziej surowej i szybszej bez zbędnych wodotrysków ale ... jak będzie więcej nacisków to wiele się da zrobić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Jak myślicie to dobry pomysł? Zobaczcie na stronę główną jerkbait.pl i zobaczcie jak zachowują się łącza (linki) do innych stron. Podoba się czy czy usunąć?
Przy okazji co chcielibyście jeszcze? Czekam na propozycje.
Pozdrawiam
Remek
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi